5 вдъхновяващи Instagram профила, които да последвате

Instagram – новият фейсбук?

Социалната мрежа Instagram все повече набира популярност сред блогърите, хората на изкуството и любителите. Причината е ясна – визуалното съдържание привлича по-лесно, а и фейсбук стана някак пренаситен.

Какво му е хубавото на Instagram?

Instagram e социална мрежа, която предоставя на потребителите си визуално съдържание. Не е нужно да си приятел с някого, за да гледаш какво споделя и харесва. Достатъчно е да го следваш. Можеш да пишеш коментари, от скоро и лични съобщения, но запазваш неща, които ти допадат, а за бизнесите – дори могат да се рекламират. Характерни за Instagram са хаштаговете, по които лесно можете да бъдете открити, забелязани и дори харесани.

Instagram
снимка: Pexels.com
Какво можем да видим в Instagram?

Интересни профили на знаменитости, на спортисти, на деятели и всякакви. Но днес ще ви покажем 5 вдъхновящи Instagram профила на хора, които си заслужава да последвате. Интересни снимки, вдъхновяващи, емоционални и завладяващи. Вижте ги…

Murad and Nataly Osmann

Известни с Instagram профила followmeto тези двама хубавци споделят своите преживявания с хиляди потребители. Големият брой последователи е доказателство за тяхната популярност. Ако се нуждаете от вдъхновение – посетете Instagram профила им.  Може да разгледате профила, снимките и да ги последвате тук.

Мурад и Натали Instagram
снимка: Instagram

Amanda Bisk

Аманда Биск, известна в Instagram пространството като amandabisk, е бивша олимпийска шампиона, но след претърпян инцидент, става йога инструктор. В нейния профил може да видите вдъхновяващи упражнения, както и снимки от ежедневието ѝ, заедно с нейните симпатични любимци – две кучета. Профилът на Аманда може да разгледате тук.

Аманда Биск Instagram
снимка: Instagram

JACK MORRIS

Джак Морис (doyoutravel) е травъл блогър, които печели от снимките си в социалната мрежа. И как не, имайки предвид колко са красиви. Същият има и Youtube канал, където споделя преживяванията си от пътувания до знайни и незнайни дестинации. Може да последвате Джак тук.

джак морис Instagram
снимка: Instagram

Yanita Yancheva

С гордост ви представяме Янита Янчева (yanitayancheva) и както сами се досещате, тя е българка. Изключително популярна в Instagram пространството, с най-следеният профил след този на Гришо и Лазар Ангелов. Янита е спортист, вдъхновител и много красива дама, която скоро очаква да стане майка. Може да разгледате снимките ѝ тук.

Янита Instagram
снимка: Instagram

Bilyana ‘Bibons’ Slaveykova

Или позната още като bibons в Instagram. Тя е цветна, пъстра, интересна и споделя своя ентусиазъм към живота с безбройните си фенове. Струва си да разгледате профила ѝ, не само защото е българка, но и защото има с какво да ви вдъхнови. Това може да направите тук.

Бибонс Instagram
снимка: Instagram

 

П.С. А вие имате ли си Instagram профил? Ако още нямате, може би вече имате причина да си направите 🙂 🙂 🙂

 

Прочети още:

7 неща, които привличат мъжете

Типовете жени, от които мъжете бягат

Ако искате да сте жена, която управлява мъжете…

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.