Ако искате да сте жена, която управлява мъжете…

Душата на всеки мъж се вади с памук… Да, това го знаят почти всички на теория, но на практика – хич ги няма.

Да си жена е трудно и уморително. Все си заета – да готвиш, да чистиш, да переш, да ходиш на работа, да се грижиш за уюта, за дома, за хората в него, да си красива, умна, добра, да не се отказваш и винаги да си опора. И още 123440999 неща, непосилни за така наречения „слаб пол“. Жена всъщност е синоним на „сила“.

Силните жени са онези, които сами се справят с трудностите. Понякога обаче се налага да подходим с хитрост. За да имаме по-добър резултат. Съществуват 4 типа жени, всяка от които умее добре да върти на малкия пръст мъжа си. Чудно, нали? Как го постигат?
Жена – муза за мъжа до себе си

Тя е по-тиха от водата и по-ниска от тревата. Нейната мисия е да вдъхновява. Не ѝ се налага да учи, да наставлява. Въпреки това има изключения. Повечето жени музи са самоуверени, защото всъщност усещат, че са желани и търсени. 4 типа жени музи – вие избирате каква да сте, ако не е твърде късно….
жена муза
снимка: Pexels.com
Жена Кралица

Кралицата е класическият стил жена муза – горда, дори понякога кара мъжете да се чувстват малоценни в нейната компания.

Този тип жени се раждат кралици, имащи силата да вдъхновят безкраен поток от хора наведнъж.

Точно този тип жена муза се среща като образ в литературата, песните и други творби на изкуството.

Жените кралици невинаги са красиви, но са със силен характер. Тя желае да бъде завладяна, но трудно допуска хората до себе си. Кралицата се страхува от близостта и затова държи почитателите си на известно разстояние.

Тази нейна отдалеченост я прави още по-желана, като мечта, фантазия, караща мъжете да извършват лудости само и само да я притежават.

жена кралица
снимка: Pexels.com
Как да се превърнем в жена кралица?

Много лесно – постави си граница. Не давай лична информация, не прави признания. Когато те попитат нещо лично, говори общи приказки.

Жена Вещица

Този образ се среща най-много във фолклора. Това са всички онези жени, останали неразбрани за мъжете. Но истинската вещица е рядко срещано явление. Тя знае какво иска и е материално насочена. Оценява хората по тяхната ефективност в живота и се държи далеч от посредствените хора. Същевременно, този тип жена може да вдъхнови страсти и творчески сили. Не е изключено да бъде в садистична роля.

жена вещица
снимка: Pexels.com
Как да станем жена вещица?

По-трудно е, отколкото предполагаме. Да си вещица не означава да манипулираш, макар на много да им се струва така. Нужна е искрена любов към моралния садизъм и склонност към него. Много малко хора са готови на тази саможертва. Ако все пак желаете, може да опитате, като не спазвате правилата на добрите жени. Не се тревожи, ако травмираш нежната му душа, казвай си мнението, когато е ясно, че ще бъде прието с възражения. Дръж се пренебрежително. Така ще държиш всичко в свой ръце.
Жена Жрица

Жената жрица е жертвеният тип муза,  която безрезервно вярва в своя подопечен. Тя е открила една положителна черта в него и всичко се върти около тази черта, като с всички сили я отглежда и насърчава. Обектът е държан като затворник, макар да е обичан като бог. Понякога резултатите са изключителни, но друг път те плашат мъжа и той избягва с писъци. Всичко зависи от типа мъж. Не е изключено и сам да се върне, ако търси комфорт и сигурност. Волята му бива парализирана и сам не може да се отърве от оковите, които е получил. От него се очаква само да бъде, без да оказва влияние във външни процеси. Жрицата има за задача да прави всичко останало като например, връзки с обществеността, изясняване на ситуации и други.

жена жрица
снимка: Pexels.com
Как да станеш жена жрица?

Най-лесно това се постига, ако правиш всичко, описано в американските женски списания от 50-те години: бъди винаги на разположение на мъжа за всичко, винаги красива, мила, добра, сготвила, упора и т.н.

Жена Наставница

Жената наставница е най-активният тип муза, тъй като залепва своя идеал на мъжа, който е избрала. Именно изпод нейните майсторски ръце са се появили много успешни мъже. Такава е например, Хилъри Клинтън. Тя не само направи мъжа си президент, но му помогна да съхрани човешкото в себе си и да развие политическото си влияние. Психолозите смятат, че подобен тип отношения са огледало на нашите неосъзнати желания и стремежът да ги реализираме на всяка цена.

Ако жената иска власт, пари, социален статус, известност, но не разбира потребността си, тя проектира желанията върху своя мъж и се опитва да ги постигне чрез него. Това е и защитна реакция, ако се случи неуспех. Ако той успее – супер. Но ако не, тя си е неуязвима, провалът си е за негова сметка.

жена наставница
снимка: Pexels.com
Може ли и как да станеш жена наставница?

За да си наставница, нужни са ти педагогически умения и много добра обща култура. Когато започнеш да създаваш своя проект, можеш да си играещият треньор, от който зависи резултата в края на мача.

Не забравяй, че да бъдеш муза е тежък и често неблагодарен труд. Много по-смислено е да реализираш желанията си в своя си живот, вместо да ги проектираш върху мъжа.

 

Източник: google.com

Прочети още:

С какво да се разделим още днес, за да сме по-щастливи хора?

За какво най-често лъжат жените?

На жените с любов от Хенрих Хайне

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.