7 неща, които привличат мъжете?

Кои неща от характера ни привличат мъжете?

Всяка дама се е чудила кое е онова, което привлича мъжете. Дали е външността, излъчването, начинът на говорене, интелектът? А може би всичко това, взето заедно.

Множество изследвания в тази област доказват, че нещата, които привличат мъжете, са 7 на брой.

И те са следните:

  • Интелект
  • Грижовност
  • Креативност
  • Дисциплина
  • Точност
  • Икреност
  • Оптимизъм

Не ви се вярва, нали? Колко била проста формулата до мъжкото сърце. Само че има една уловка. Както всеки тип кафе е различен, така и мъжът, когато търси нещо в жената, той я използва като огледало. Нужно е да види своето излъчване, отразено в нея, за да ѝ обърне внимание. Откачено, но факт!

какво привлича мъжете
снимка: Pexels.com

Интелектът е едно от нещата, които привличат мъжете, защото ако не може да си говори с вас, тогава много бързо ще му омръзнете. Да, наистина има значение мозъчния багаж, дами, макар да сме били на друго мнение до скоро. Мъжете също се интересуват от култура, понякога дори от литература, горещи теми и какво ли не. Ако искате да го задържите максимално дълго, трябва да има за какво да си говорите.

Грижовността  е свързана с женската енергия. По подразбиране, всяка жена трябва да е грижовна, нали ще става майка в някакъв момента. Това особено много прилича мъжете, според проучването.

7 неща, които привличат мъжете
снимка: Pexels.com

Креативността и дисциплината, макар да ни изглеждат напълно нелогични и взаимноизключващи се, всъщност привличат мъжете. Това е така, защото дисциплината всъщност е доказателство за вашите намерения и с нея те измерват колко сериозна бихте били за в бъдеще, колко държите на обещанията си и т.н. Креативността е за цвят – интересна и вълнуваща за всеки. Мъжете много се впечатляват, когато видят една жена да е особено отдадена на хоби, спорт или друг интерес, който да следва със страст.

Точността, искреността и оптимизмът привличат мъжете, защото искат отговорен човек до себе си, който знае какво иска, позитивен е към живота и не се страхува да изкаже мнението си.
Макар да смятаме, че мъжете са от Марс, а ние, жените, от Венера, понякога се случва да се срещнем по средата… И да открием общото помежду си.

Прочети още по темата:

Типовете жени, от които мъжете бягат, са…

Ако искате да сте жена, която управлява мъжете…

За какво най-често лъжат жените? – 6 малки лъжи, изкусно изречени…

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.