Седмичен хороскоп за 14-20. 11 – какво ни очаква?

Какво ни предричат звездите за тази седмица?

През цялата седмица ще бъдем мотивирани от желанието си да установим баланс в определена област. Не е изключено и това да е свързано в личен и житейски план. За да успеем да го постигнем, ще е необходима съпротива, която ще бъде външна или вътрешна.

Да се изправим срещу това, което ни потиска и гнети, ни води към миналото и това ще е особено силно изразено, но в крайна сметка ще доведе до желани промени.

Нека видим какво очаква всяка една от зодиите.
Овен

Тази седмица всичко ще работи за вас по посока партньорства и взаимоотношения. Тази тема ще продължи да ви късае и през следващата година, когато ще излязат на дневен ред, проблеми, които не сте забелязвали досега.

Телец

Ще успеете да балансирате между своите желания и тези на другия човек. Всичко зависи от вас, вашата воля и желание в дадената ситуация.

седмичен хороскоп зодии
снимка: google.com

Близнаци

Седмицата ще е динамична за вас. Дните ще бъдат изпълнени с много срещи, разговори и контакти. Акцентът за близнаците през тази седмица е насочен към работата и по-скоро деловата сфера, очакват се нови контакти и ангажименти в областта.

Рак

Очаква ви дилема през тази седмица, мили раци. Ще се сблъскате с избора на приоритет – личен или професионален план. Също ще се чувствате раздвоени между своите желания и тези на партньора. Бъдете разумни и се вслушайте във вътрешния си глас.

Лъв

И тази седмица ще се фокусирате върху това, което се случва във вашия дом. Няма да липсват въпроси от емоционален характер, възможно е да стане дума и за финанси.

Дева

Чудесна седмица любовния ви живот. Може да започнете любовна връзка, или някоя авантюра да прерасне в сериозно обвързване. Звездите са на ваша страна.

Още информация от звездите вижте тук.

Следва продължение…

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.