7 идеи за подарък за нея

С наближаването на празниците все по-често се чудим какво да подарим. Изборът ни става все по-труден с времето, защото сякаш сме се изчерпали. Какво да изберем – няколко идеи за подарък за нея, с които вашият избор ще бъде много по-лесен.

Няма идеи за подарък за нея? Всеки си има слабости – най-важното е да ги научите. За да подарите нещо полезно на вашата приятелка, майка или баба, е нужно да знаете какво харесва. И от какво има много, за да не подарите същото. Най-често с подаръка подаряваме емоция, която е по-важна от самата вещ. И все пак какво да изберем?

Идеи за подарък за нея

Козметика и гримове

Всяко момиче обича гримове. Дори да не ползва, то със сигурност си лакира ноктите, използва продукти за кожа като кремове, парфюми и др. Козметиката и гримовете са една от най-често използваните идеи за подарък за нея. Много е лесно, ако знаете какво предпочита. Възползвайте се и я зарадвате. Това важи не само за коледните празници, но и за всички останали.

7 идеи за подарък
снимка: Pexels.com
Дрехи

Блузки, пандалони, бельо – всичко това е идеалният подарък за нея. Ако знаете стилът ѝ, не се колебайте да й подарите онази блузка, за която мечтае от дълго време.

А и една нова дрешка никога не е излишна, нали дами? Стига да има място за нея 🙂

7 идеи за подарък за нея
снимка: Pexels.com

Аксесоари за зимата – шал, шапка, ръкавички, чехли, чорапки

Най-популярните подаръци в зимния сезон са именно аксесоарите като шалове, шапки, ръкавици и др. топли неща. Не забравяйте, че подарявайки това, вие дарявате и искрица топлина на човека.

красиви дами - щастливи дами
снимка: Pexels.com

Коледна или друга тематична чашка

Чаша за топли напитки с коледни елементи е чудесна идея за подарък за нея. В комбинация с топъл шоколад, добър филм и меко одеало е прекрасна зимна картина, нали?

7 идеи за подарък - чаша
снимка: Pexels.com

Още идеи за интересни подаръци за нея:

Интересни подаръци

Коледни сладкиши

Някои хора предпочитат да не си разменят големи подаръци за празниците. Затова, избират да си подаряват сладкиши и други сезонни десерти. Ако вашата приятелка обича коледен щолен, меденки и други лакомства, лесно ще я зарадвате с всички тези чудеса в един плетен чорап от Дядо Коледа.

сладкиши подарък
снимка: Pexels.com

Топло одеялце

Топло и меко одеялце е чудесна идея за подарък за нея. Ако обича да гледа телевизия, може да се завива с него и да мисли за вас.

Книга (може и с Коледна тематика)

Книгата винаги е добра идея за подарък. Едва ли има някой, който би оспорил този факт. Изберете традиционна за празника, като например: „приказки за Дядо Коледа“, интересни истории, традиции или просто класика като онази за Чичо Скрудж. Ако вашата приятелка не чете много, винаги може да подарите готварска книга с коледни рецепти – все ще свърши работа.

Виж още:

4 книги, препоръчани от Ема Уотсън

одеалце подарък за нея
снимка: Pexels.com

Каквото и да подарим, важно е да е с любов. Нека топлината и благодарността на предстоящите празници ви съпътстват. Бъдете щастливи и се наслаждавайте на оставащите дни до Рождество 😉

 

Прочети още:

Добрата домакиня и съпруга винаги си знае мястото!

35 причини да кажеш „Благодаря ти“ на твоята най-добра приятелка…

Галерия с 9 задължителни снимки на баща и дъщеря

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.