Седмичен хороскоп за всички зодии за 21.11-27.11

Какви ни вещаят звездите през тази седмица?

Овен

Тази седмица ще е тежка и изпълнена с изпитания. Не е изключено да търсите внимание от околните, но те няма да отразят детското ви поведение в тази седмица. Четвъртък и петък отделете на личните отношения, които дълго сте избягвали. Опитайте да видите нещата от друг ъгъл. Почивните дни използвайте за спорт и канализиране на енергията си.
Телец

Тази седмица ще ви даде възможност да положите усилия и да се сдобиете с нова придобивка. Няма да е лесно. Началото на седмицата наблегнете на спазването на правилата, а уговорки по работа и други – от сряда нататък през тази седмица. Възможно е да се въодушевите доста в четвъртък, но и това не е сигурно.

Близнаци

Седмицата е изпъстрена с изненади за представителите на този знак. Нови и интересни възможности стоят пред вас. Понеделник ще ви е трудно да подредите всичко като информация, затова по-скоро съберете нужната и я обмислете. Във вторник не дръжте сметка на никого за нищо. Ако имате неясноти – сряда е денят – ще разберете всичко, което ви вълнува. Четвъртък и петък са белязани от дома – нова покупка, която ще улесни бита ви, или нов въпрос на дневен ред. Събота и неделя стойте вкъщи заради онова, което съдбата ви поднесе наготово.

Рак

Седмицата ще е трудна за вас. Още от понеделник ще трябва да обявите, че сте в трудно положение. Следвайте себе си и няма да сбъркате. Уловеният точен момент във вторник или сряда ще ви даде много плюсове. Петък е посветен на семейството и въпроси, които могат да се наложат за разискване. Почивните дни отдайте на преговори и спокойствие, мир.

седмичен хороскоп 2
снимка: google.com

Лъв

Какъв е седмичният хороскоп за зодия лъв? Странно настроение ще ви преследва през тази седмица. Ще се опитвате да го промените, но оптимизмът и песимизмът все ще намират път един към друг. Вторник бъдете кротки. Четвъртък бъдете невинни, а уикендът  е в полза на грижата за тялото. Не го натоварвайте повече от допустимото.

Дева

Грижете се за здравето си през тази седмица. Идете при личния лекар още в понеделник, ако не се чувствате добре. Вторник и сряда променете хранителния си режим. Вашите мисли и физическата ви активност също са от огромно значение за здравето. Четвъртък очаквайте новина, която ще промени ежедневието ви. Бъдете спокойни в петък. Очаквайте промяна в плановете през почивните дни.

Везни

Нужни са промени в някои сфери поради новият ви статус в личните отношения. Половината ви ще започне да го коментира още от понеделник. Уредете го тогава, тъй като, оставяйки го за друг ден, ситуацията ще назрее до конфликт. Сряда – смело договаряйте условия. Четвъртък и петък – организирайте събития. Събота и неделя са дни за размисъл – огледайте се и осмислете всичко случващо ви се напоследък.

Скорпион

 

В понеделник общувайте по-предпазливо с колегите си. Вторник е труден за потискане на емоции – чувства, симпатии и др. По този начин те повлияват на нагласата ви и обръщат хода в дадена ситуация. В петък ще осмислете твърдението, че понякога животът налага да се случват промени. Трябва да се вглеждаме внимателно в знаците и да ги осмисляме.

Стрелец

Понеделникът ви, стрелци, ще бъде безвъзвратно загубен в търсене на информация.Вторник е белязан от разговори и спорове, които не са във ваша полза. В сряда се концентрирайте върху работата и отхвърлете с лекота задачите си. четвъртък и петък не търсете идеалното у околните. Вашата настойчивост е като огън в маслото. През почивните дни се концентрирайте върху домашни неща.

Козирог

Текущата работа през тази седмица козирогът ще свърши още в понеделник. Вторник не оставяйте за важни срещи. Възможно е през тази седмица да разочаровате някого. Отдайте се на пълна почивка през почивните дни, за да се зареди с позитивизъм за следващата седмица.

Водолей

Денят за работа е понеделник през тази седмици, водолеи. Поставете всичко в този ден. Вторник и сряда са за детайлите. Четвъртък – диети, разтоварване, козметични процедури и други глезотии. В петък в отношенията ви с близките хора ще изплуват сериозни теми. През почивните дни трудно ще се съгласувате с близките си. Не вземайте решение, а вместо това се фокусирайте върху грижа за околните.

Риби

Седмицата за рибите ще е суетна и изпълнена с изтощение. Но в същото време ще предостави възможност за осмисляне и обсъждане на много неща. Не се пилейте в емоции – така само правите ситуацията по-трудна. Вторник е денят, в който трябва да се вгледате в текущи събития, за да ви покажат къде се намирате и колко и ви остава до целта. Четвъртък и петък – бъдете внимателни с близките си. Всички предвидени среща, е хубаво на бъдат на ваша територия.

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.