Най-интересните подаръци за нея

Какво да и подарим?

Тя е най-добрата ви приятелка, вашата сродна душа, познавате се от детство, все още сте така близки и  щури, а връзката ви не се е променила нито с ден. Но що се отнася до официални поводи, рождени дни и други – сте в задънена улица. Какво да и подарите, за да я зарадвате? Нека да е нещо уникално, красиво, символ на приятелството ви, и въпреки това – да и влезе в употреба. Как да изберем такъв подарък?

подарък за нея

Най-интересните подаръци

За да е уникален и запомнящ се нашия подарък – трябва да се спрем на няколко неща.
Бижу

Всяка дама обича бижута, без значение с колко разполага. Подарете бижу, което да отговаря на същността и. Например, такова, което е направено по поръчка специално за нея, съдържа определени символи, или пък има изписано послание.

Подарете изживяване

Подарък „изживяване“ е все по-предпочитан вариант да зарадваме близък човек.

Подберете нещо, което да подхожда на вашата сродна душа. А защо не и да е за двама  – да го сподели с най-близкия си човек, защо не и с вас.

подарък изживяване

Приятелска фотосесия

Снимките, снимки – всички приятелки ги обожават. Наемете фотограф и изберете къде да бъде вашата фотосесия. Забавлявайте се, създайте спомени и им се радвайте след време.

Книга

Книгите са чудесен подарък за най-близките ни хора. Хубаво е предварително да сме наясно за определен жанр, автор и други предпочитания.

Колаж от снимки

Ако с вашата приятелка се познавате от детство, то тогава имате много съвместни спомени и приятни мигове. Създайте колаж и я зарадвайте. Гледайте как очите и се навлажняват и споделете тази емоция. Щастието е истинско, когато се раздава.

приятелство колаж

Пътуване

Пътуването винаги е желан подарък. То ни открива нови светове, показва ни какви сме и за какво мечтаем. Споделете пътуване с най-добрата ви приятелка, зарадвайте я с мечтана дестинация. Споменът за този подарък ще остане завинаги запечатан в сърцето си. Защото сте и подарили не просто пътуване, а пътешествие към мечтани светове.

 

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.