6 чанти, които всяка дама трябва да има

Няма чанта, няма проблем…

Дори най-заклетите фенове на чантите, няма да отрекат, че не е нужно да имаме купища чанти, за да успеем да се впишем в ежедневието си. Напротив, нужни са ни точно… 6 на брой чанти, с които не трябва да се разделяме…

1.  Ежедневната чанта

Ежедневната чанта е царицата на всички чанти. Тя трябва да е максимално изчистен и базов модел, обикновено е черна, кожена и отива на всичко. Колкото по-голяма е, толкова по-добре.

ежедневната чанта
снимка: Pinterest.com

2. Всекидневният клъч

чанта клъч
снимка: Pinterest.com

Не се подлъгвайте, че всички чанти клъч са само за официални поводи и вечерни коктейли. Днес, чантите тип клъч са подходящият аксесоар към всяко облекло, портфейл, телефон, дори Киндъл. Те отиват дори на равни обувки. Не робувайте на предразсъдъци, бъдете оригинални.

 

3. Чанта уикенд
чанти уикенд
снимка: Pinterest.com

Всяка дама, практически настроена, е подготвена за всичко. Точно затова тя се нуждае от чанта, готова да побере всичко необходимо за едно изненадващо пътуване в последната минута. Тази чанта е идеална за всеки повод, удобна е, може да се носи на рамо или на лакътя и е чудесен избор за заети момичета, които винаги са на път.

4. Чанта през рамо

чанта през рамо
снимка: Pinterest.com
За уикендите и за събития извън графика, вие се нуждаете от чанта, която ще е удобна, не много голяма и стилна. Чантата през рамо е идеална, без значение дали ще я носите на едно рамо или през цялото тяло. Най-хубавото ѝ е, че дава свобода на ръцете ви и спокойно може да пазарувате до забрава.

5. Торба

чанти торба
снимка: Pinterest.com

 

Най-практичната сред всички чанти във вашия гардероб е чантата торба. Колкото по-голяма и семпла е, толкова по-добре, защото ще събира всичко, което мъкнете от работа вкъщи и обратно, без да имате излишни торбички в себе си. Изберете неутрален цвят и мека кожа. Не се притеснявайте, че няма цип, а дизайнът ѝ е прост. В това е чарът ѝ.

 

6. Вечерен клъч

вечерен клъч
снимка: Pinterest.com
Има нещо безкрайно сбъркано в това да носиш огромна чанта, когато си се изтупал от глава до пети. Изберете малка чанта тип портмоне, с която да сте в тон. Не е нужно да я препълвате с вещи: изберете само най-необходимото.
Прочети още:

10 чифта обувки, които всяка дама трябва да има

Есенните аксесоари, без които не можем

15 идеални цветови комбинация за прекрасна визия

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.