Есенните аксесоари, без които не можем

Есенните аксесоари – чудесен начин да ни е уютно и красиво

Градски дами проследи кои са най-често използваните есенни аксесоари. С радост ще ги споделим с вас, за да направим есента още по-пъстра, забавна, топла и уютна.

есенните аксесоари за всяка дама
снимка: Pinterest.com
Шалове

На първо място в нашата класация за есенни аксесоари е шалът – най-добрият приятел на всяка дама. Какви шалове са модерни тази есен? Всякакви – от копринени на цветя до по-плътни на квадратчета. Големи, малки, едноцветни, пъстри – всички те са добре дошли, стига да се комбинират добре с останалата част от вашето облекло.

шал есенен аксесоар
снимка: Pinterest.com
Чадъри

Дъждът е част от магическия чар на есента. Не пропускайте да вземете своя преди да излезете. Малък, сгъваем, красив – всякакъв е добре дошъл, стига да не се измокрите.

пъстрите чадъри като аксесоар
снимка: Pinterest.com
Бижута

Дългите колиета и обеци са хит за сезона. Същото важи и за гривните с повече висулки. Всякакви диадеми, шноли, панделки за косата също са добре дошли като есенни аксесоари. Особено ако са в пастелната гама.

бижута
снимка: Pinterest.com
Жилетката

Жилетката е добро решение за все още топлите есенни дни, когато можем и без яке, но не и по къс ръкав. Дълга, разкроена, къса и вталена, плътна, тънка – каквато и да изберете, тя ще бъде ваш верен спътник през топлите есенни месеци.

жилетката като есенен аксесоар
снимка: Pinterest.com
Ботите

Есенните боти придават чар на външния ни вид. Освен това, ако са с ток, създават усещане за елегантност и издължена фигура. Най-често избираме да бъдат кожени, с цип или с връзки. Цветовете варират: от топлите и меки пастелни тонове до черно и тъмно синьо. Важно е обувките ви да се съчетават с нещо от външния вид. Може да не е чантата, но поне шалът, якето, жилетката – така създавате усещане за подбор и спретната визия.

ботите есенен аксесоар
снимка: Pinterest.com
Часовник и слънчеви очила

За топлите есенни дни е нужно да се снабдим с любимите слънчеви очила. Да, мили дами, слънцето не ни е забравило напълно, ще продължи да ни радва, макар и не толкова често, колкото ни се иска. Ръчният часовник също е част от нашия арсенал с аксесоари тази есен. Не само като средство за информация, но и като китно бижу, с което да привличаме погледи.

красиви есенни аксесоари
снимка: Pinterest.com

 
Надяваме се да сме ви били полезни с нашите есенни аксесоари. Не забравяйте, че най-хубавият аксесоар за всяка дама е нейната усмивка. Раздавайте я щедро. Тя е от онези неща, които като раздаваме, ставаме по-богати…

 

Прочети още:

Есенната мода 2017 – какво ново?

Асиметрични прически – хит за правата коса

Тенденции при грима есен-зима 2017

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.