4 лесни и бързи костюма за Хелоуин от вашия гардероб

Забравили сте за костюма за Хелоуин…

Спокойно, винаги можем да измислим нещо бързо… без много харчове 🙂

Най-забавната част от празника Хелоуин е свързана с избора на костюма за партито. Ако обаче сте били толкова ангажирани, или сте решили в последния миг да празнувате, то вие лесно може да изберете костюма си за Хелоуин, просто като преровите гардероба си… Ето няколко свежи идеи за това…

Черна котка

костюма на черната котка
снимка: Pinterest.comКостюмът на Черната котка е добър вариант за Хелоуин. Изчистен, семпъл и подходящ за всяка фигура – това е вашето бързо и евтино решение за празника.

Какво ви е нужно за костюма на Черната котка?
  • кожен черен клин или обикновен памучен
  • черни обувки
  • черна блуза
  • черни котешки ушички, опашка
  • черен молив за очи

 

Брилянтин

костюм стил Брилянтин
снимка: Pinterest.com

Това е вашият костюм, ако искате да сте в окото на купона, прехвърляйки блясък върху всички около вас. Такова яке винаги може да откриете в гардероба си, а що се отнася до другите елементи от костюма за Хелоуин са: дълги черни дънки или панталони/клин, тениска на райе, слънчеви очила, молив за очи и красиви обувки на ток.

 

Циганка

костюма за Хелоуин циганка
снимка: Pinterest.com

Ако обичате бохемския шик, то този костюм за Хелоуин е идеален за вас. Развлечени дрехи, дълги поли, множество гривни, чехли и пъстър шал – всичко това е във вашия гардероб и само чака да бъде събудено за приключения. Колкото по-пъстри сте, толкова по-ефектна ще сте в ролята си на циганка:)

 

Плашило

 

костюма за Хелоуин плашило
снимка: Pinterest.com

 

За всички дами, които обичат карираните ризи, този костюм за Хелоуин е чудесно решение. Необходима ви е пъстра риза на квадратчета, сламена шапка, скъсани дънки, боти и черен молив. Ако разполагате с царевица, вашият външен вид ще е напълно завършен.

А вие кой костюм ще изберете за вашия Хелоуин?
Прочети още:

Страшни нокти за Хелоуин

Тест: Какво знаеш за Хелоуин?

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.