10 чифта обувки, които всяка дама трябва да има

С чифт обувки можем да покорим света, стига да са удобни…

Изборът на обувки е сложна дилема, пред която сме се изправяли неведнъж. За да изберем подходящите обувки, трябва да се водим от няколко неща. Първото и най-важното е да ги изберем така, че да изпратим правилното съобщение в една бизнес среда. Ние сме професионалисти, открити и отговорни личности, уверени и готови да покоряваме света, стига обувките да го позволят 🙂

обувки любимият аксесоар за всяка дама
снимка: Pexels.com

Тези 10 чифта обувки са задължителни за вашия гардероб, мили дами. От класическите черни токчета до най-удобната обувка на света – маратонката. С помощта на тези 10 приятелчета ще успеете не само в работата, но и в това да е чувствате невероятно добре.

Черни кожени боти до глезена
черни кожени боти до глезена
снимка: Pinterest.com

Понякога облеклото ни изисква да носим нещо по-различно от високите токчета. Черните кожени боти до глезена могат да са идеално допълнение към панталони, поли, рокли, дори дънки.

Високи токчета в неутрален цвят
неутрални високи токчета
снимка: Pinterest.com

Когато избирате обувки, с които да ходите на работа, във вашата колекция непременно трябва да присъства чифт високи токчета в неутрален цвят. Те издължават краката и отиват на почти всичко, което ще облечете.

Официални кожени сандали
кожени сандали
снимка: Pinterest.com

В някои офиси не е позволено да ходиш с обувки с отворени пръсти. В тези, в които е разрешено, идват на помощ кожените сандали, които са идеални за по-хладното време, когато все още не е за обувки, но не е и за чехли. Те са идеални и заради официалния си характер – могат да бъдат комбинирани с рокли, поли и други.

Елегантни обувки с малък ток
елегантни обувки с малък ток
снимка: Pinterest.com

Ако често ви се налага да сте в движение, то високите токчета едва ли ще са ви удобни. Тези елегантни обувки с малък ток са идеални за забързаното ви ежедневие, без да се налага да жертвата удобството на краката си.

Кожени мокасини

кожени мокасини обувки
снимка: Pinterest.com

Не само мъжете носят мокасини. Има толкова голяма разнообразие от модели за дами. Изберете мокасини, които са островърхи. Така всеки ще знае, че се занимавате с бизнес 🙂

Дълги ботуши
дълги ботуши
снимка: Pinterest.com

През есента и зимата наличието на дълги ботуши си е голям плюс, особено ако е мъгливо и студено. Без значение каква дължина ботуши предпочитате, дали ще са до коляното или до бедрото, и в двата случая предпазвате краката си от студа и вредното му влияние. Освен това, така краката изглеждат по-дълги и по-оформени.

Удобните маратонки
маратонки
снимка: Pinterest.com

Маратонките са едни от най-удобните обувки, които могат да съществуват. Ако Пепеляшка беше измислена днес, тя със сигурност щеше да носи маратонка, с която Принца да я спечели. Освен че са супер удобно за ежедневни тренировки и разходки, когато захладнее, маратонките са най-подходящите обувки за ходене до работа. Ако не се чувствате комфортно с тях, щом стигнете в офиса, сменете ги с високите токове. Така хем краката ви няма да се уморяват от целодневното крачене с тях, хем няма да ви е студено, докато отивате на работа.

Обувки на точки
обувки на точки
снимка: Pinterest.com

Стандартен чифт ниски токчета на точки ще ви помогнат да не останете незабелязани. Макар и да не пасват на всеки тоалет, който притежавате, те добавят нужната нотка на изненада и уникалност, която ще кара хората да ви гледат с все повече и повече възхищение.

Удобни пантофки
удобни пантофки обувки
снимка: Pinterest.com

Никога не знаете в каква ситуация ще изпаднете. Ако ви се наложи да бързате от офиса до някъде другаде, бъдете сигурни, че не сте с високите токчета. Супер удобните равни пантофки винаги спасяват ситуацията, затова си ги носете за всеки случаи. Сладки са, удобни, красиви, отиват на почти всичко. С тях ще си гарантирате спасение от болезнени болки в краката.

Класически високи токчета
калсически високи токчета обувки
снимка: Pinterest.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Никога няма да сбъркате, ако обуете класическите (черни) високи токчета. Те добавят блясък и изисканост на всеки тоалет, които облечете, а за вас са безкрайна доза увереност и сексапил.

 

 

Прочети още:

Есенни тенденции при обувките

За жените и обувките – една безкрайна любовна история

Как да изглеждаме по-млади?

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.