4 лесни начина за супер прическа за къса коса

Всеобщо известна истина е, че няма почти никакви видеа за това как да си направим прическа на къса коса. Това, разбира се, ще се промени, тъй като сме ви приготвили 4 лесни начина, с които ще имате супер прическа за къса коса. И отнемат не повече от 10 минути на ден. Нека се гмурнем в приключението.

Небрежен малък кок и фибички

Понякога важи правилото – колкото по-несъвършена е прическата, толкова по-добре. С тази прическа ще можете да станете и набързо да я направите без много усилия, а резултатът – свеж и небрежен вид. Небрежният малък кок е чудесна идея за прическа за къса коса, която отнема не повече от 5 минути.

небрежен кок прическа

Френска джуфка

Тази прическа за къса коса е идеалния вариант да ви отличи от тълпата. Тя е подходяща, както за коктейлни събития, така и за ежедневни. Основният пласт коса се изправя, а горния се сплита на плитка, която преминава през задната част на главата. Изглежда изключително елегантно, а не отнема много време.

френска джуфка

Прическа тип фея

Тази прическа е много симпатична – дава ви обем и в същото време не позволява на косата да променя формата си. Необходим ви е стилизатор – лак, пяна за коса (по ваш избор). Щедро напръскайте и след това направете плитката тип фея. Ако косата ви е много гъста и буйна, след като направите плитка, използвайте още лак за коса. Така всичко ще си остане на едно място.

прическа тип феяНебрежни вълни с фибички

Небрежният свеж вид се постига трудно. Ако искате косата ви да придобие разчупена форма, доверете се на тази прическа – небрежни вълни. Тя е много подходяща за къса коса, защото начупва кичурите в корена и така придава обем. Използвайте обикновени фиби, за да прикрепите вълните към тила. По този начин лицето ви ще се отвори и ще се почувствате приятно. Прическата е идеална за ветровито време, тъй като косата няма да ви влиза в устата или в очите, а същевременно няма да се разваля от вятъра. Необходима ви е малко пяна или друг стилизатор по ваш вкус и фибички.

прическа с вълнички

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *