Страшни нокти за Хелоуин

Дори да не си падате много по Хелоуин, със сигурност няма да подминете красивите и креативни идеи за страшни нокти по случай празника.

Ако не ви се занимава с костюми и подготовки за този чужд празник, то вие може да го отбележите и семпло – с красива декорация по ноктите си.

Вижте какви са тенденциите този сезон за нокти за Хелоуин.

Оранжево и черно – класически нокти за Хелоуин
нокти в оранжево и черно за Хелоуин
снимка: Pinterest.com

Оранжево и черно са добра комбинация за вашите хелоуински нокти. Оранжевото напомня на злата тиква, а черното е някак подходящо за контраст. В този модел виждаме безцветна основа с връхчета в оранжево и акцент в черно. Много ни напомня Франкенщайн, нали? Този тип нокти за Хелоуин са лесно постижими и в домашни условия.
Кървавочервено по вашите страшни нокти за Хелоуин
кървавочервени нокти за Хелоуин
снимка: Pinterest.com

Ако искате да сте неотразими с нокти за Хелоуин, изпробвайте този вариант. Изглеждат като истински, нали? Решението е просто: основа в телесен цвят, няколко прореза, наподобяващи рани, от които да тече кръв и евентуално нокът, който да внася акцент: в червено и черно. За още по-голяма страховитост, ноктите ви трябва да са остри.

Пъстри или тиквени
пъстри нокти за Хелоуин
снимка: Pinterest.com

Безобидните тиквички са добро решение за вашите нокти за Хелоуин. Правят се лесно и бързо, а са толкова ефектни. Отиват на всичко и могат да бъдат използвани като акцент на 1,2 или всички нокти.

Бяло и черно – предпочитана комбинация за нокти за Хелоуин
бяло и черно по ноктите за Хелоуин
снимка: Pinterest.com

Духове, паяжини, страх… всичко това ни напомня за страшните филми по Хелоуин. Използвайте тази тема по вашите нокти за Хелоуин. Нужен ви е бял лак, черен лак и подходяща четка за оформяне на чудовищата по ноктите. Не се притеснявайте: колкото по-разкривени са, толкова по-страховити ще бъдат и ноктите ви!

Още предложения вижте в нашата галерия „Нокти за Хелоуин“

Разгледайте още интересни предложения за вашите нокти за Хелоуин в нашата галерия. Весел празник!

Източник: Pinterest.com

 

Прочети още:

Вкусни и лесни домашни рецепти за Хелоуин

Хелоуинска забава: чудесни идеи за вашите страшни нокти

Тенденции при есенния маникюр

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.