Есенни тенденции при обувките

Удобни обувки за много есенни приключения

От какви обувки се нуждаем през есенните месеци? На какво да заложим? На удобни или красиви?

Всяка дама неведнъж се е сблъсквала с проблема какви обувки да избере. Най-често изборът се свежда до това дали са удобни, какви са тенденциите на пазара и с какво можем да ги съчетаваме.

удобни есенни обувки
снимка: Pintrest.com

За есента най-често изборът е свързан с това обувките да са затворени, тип боти или с отворени пети. Материалите обикновено са велур или кожа. Не е изключено да бъдат и гумени, много популярни станаха гумените ботушки за мокро време, но те имат един-едничък недостатък – ако е по-топло, краката се спарват заради изкуствената материя. Но пък държат топло през по-студените дни и не пропускат вода 😉
Кожа, велур, ципове, равни подметки или ток – това са тенденциите при есенните обувки. Ако сте почитатели на спортните обувки, най-добре да изберете маратонки или кецове. Хем са удобни, хем са красиви и могат да се съчетаят с почти всичко.

есенни обувки 2017
снимка: Pinterest.com

Не е изключено и някои дами да предпочетат ботуши. Дългите до коляното ботуши са изключително секси, тъй като издължават краката и ни правят да изглеждаме по-добре. Разбира се, те не са плътни, както онези, които носим за зимата, а по-скоро по-тънки, с приятен акцент на тока.

есенен сет идеи
снимка: Pinterest.com

Разгледайте нашата галерия със специално подбрани за Вас есенни обувки.

Галерия Есенни обувки

Източник: Pinterest.com

Прочети още:

Удобни и красиви – обувки по време на пътуване – мисията възможна

Най-запомнящите се обувки в киното

Кои са онези грешки, които променят визията ни?

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.