Интересен грим за всеки тип очи

Всяка Градска дама обича да се гримира.  С грима трябва да се внимава, защото както може да придаде изтънчен вид, така и да загрози лицето ни.

Как да изберем най-подходящият грим за дадена ситуация?

Или пък най-успешния грим за нашия тип очи.

Най-важното правило при грима е да не прекаляваме. Не искаме да излезем на улицата все едно сме отишли на театрално представление.

Как да гримираме кафеви очи? Ето няколко прекрасни идеи за това как може да освежите идеите си за грим за кафеви очи. Използването на очна линия и бледо лилави синки подчертава блясъкът на кафевите очи. Този грим е подходящ за работа, както и за свободното време. Неутрален е и се вписа с всички цветови решения на вашите дрехи. Запомнете: при грим – избираме кое да подчертаем: очите или усните, но никога двете.

грим за сини очиКакъв грим да изберем за светли очи?
Черният цвят и подчертаването с молив или очна линия придава една изразителност на светлите очи. Предпочитат се светли тонове и дори такива на брокатена основа.

грим за светли очи
Ето и още решения за вашия грим.

грим
Колкото повече експериментирате със своя грим, толкова по-уверени ще се чувствате. Понякога комбинацията от различни цветове е невероятна добра комбинация. Всичко зависи от това дали вие харесвате подобни комбинация. Например, тази на картинката – преливащи цветове от розово, лилаво, зелено и опушено черно. За завършек се използва очна линия или черен молив. Задължителна е и спиралата, за придаване на по-изразителен поглед.

грим за зелени очи
За да бъде изразителен нашият поглед, необходимо е да се погрижим за грима.

В галерията ще видите някои наистина интересни идеи за грим, които може да опитате при следващото си излизане. Разгледайте ги, има за всекиго по нещо. Ако предпочитате да използвате само спира, възползвайте се от идеите за лек и нежен грим.

Мили дами, не забравяйте, че истинската красота на една жена е в нейния поглед. Затова, нека го подчертаем и да добием увереност.

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *