Удобни и красиви обувки по време на пътуване – мисията възможна

Удобни и красиви обувки – мечтата на всеки

удобни и красиви всеки ден
Всеки пътешественик мечтае за удобни и красиви обувки по време на своето приключение. Дали това е възможно изобщо. Обикновено свързваме красивите обувки с неудобство. Високи токове, каишки, неудобна подметка – всичко това изкача пред нас, когато започнем да опаковаме багажа си за следващата дестинация.

Дали маратонките са единственото решение от практична гледна точка?

Да, те са много удобни, но запарват, не подхождат на всичко и създават усещането за лежерност.

Кои са удобните и красиви обувки, които можем спокойно да сложим в куфара за следващото лятно приключение?

За да се чувстваме добре, докато обикаляме света, е важно да съобразим какви обувки ще носим. Искаме да сме ослепителни на снимките, но и в същото време да издържим дългите преходи пеша. Особено лятото е много трудно. От горещината краката се подуват, лесно се уморяваме. Затова трябва да разчитаме на удобни обувки. А защо не и красиви?

Вижте кои са предложенията за красиви и удобни обувки, които Градски дами специално подбра за вас. С тях ще се насладите максимално на своята почивка, без да се тревожите, че ще останете без крака.
Пантофки

Всяка принцеса се нуждае от пантофка. Подобно на Пепеляшка, и ние трябва да се снабдим с пантофки за нашето пътуване. Само да не са стъклени – всичко друго е позволено. При избора на пантофки много важно е да бъдат удобни и стабилни, за да не ви се изморяват краката по време на вашето пътешествие.

удобни и красиви обувки пантофки

Еспадрили

Еспадрилите са изключително удобни за всякакъв случай. Красиви са, лесни за обуване и не заемат място в багажа. На пазара има огромно разнообразие от видове еспадрили, цветове и др.

удобни и красиви обувки еспадрили 2

Заложете на тях. Няма да ви разочароват.

удобни и красиви обувки еспадрили
Кецове/гуменки

Всеки пътешественик има един чифт кецове – за лошо време. Удобни са, макар понякога да запарват. Има всякакви вариации на модели и цветове, достойни за червения килим. Изберете тези, които на вас ви допадат най-много.

удобни и красиви обувки кецове

Балеринки

Балеринките много наподобяват равните пантофки. С тази разлика, че балеринките са много леки, често по-изрязани, с малко плат.

Може да са класически:

балеринки обувки удобни и красиви

или по-модерни….

удобни и красиви балеринки

Може да са с връзки, отворени като сандалки, или изрязани на петата. Вие изберете вашия стил.

Сандали с удобна подметка

 

С идването на летните месеци все повече мечтаем да сме боси. Изберете сандали с удобна подметка за вашето пътуване. Важно е кракът да диша, за да се чувства добре.

удобни и красиви сандали

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *