Как да изглеждаме по-млади?

Няколко трика, с чиято помощ ще сме с поне 5 години по-млади

Едва ли има дама, която да не мечтае да изглежда по-млада. Възрастта не е определяща, но въпреки това всеки иска да изглежда млад в очите на околните. Как да го постигнем? Лифтинг, пластични операции – не, няма нужда. Малки трикове за заблуда на околните…

Вашата визия е ключът към вечната младост. Или иначе казано, както се обличате, така ще изглеждате. Не, не са нужни скъпи дрехи с етикети от трицифрени суми. Важно е как подбирате цветове и как ви стоят различните модели.
Как да изглеждаме по-млади?

Избирайте дрехи с абстрактни шарки

Шарките придават закачливост и младежки вид на всеки. Строгите линии ви правят да изглеждате по-възрастни. Затова ги избягвайте, съветват модните стилисти.

абстрактер десен
снимка: Pinterest.com
Кажете „да“ на въздушното облекло

Не става дума за дрехи тип „балон“. Широките панталони, въздушните блузи и всичко останало ще ви кара да се чувствате леки и готови за приключения.

въздъшно облекло
снимка: Pinterest.com
Ярките цветове – пръв приятел на младостта

Ярките цветове са запазена марка за младежите. Но не само яркото червило ще ви направи да изглеждате по-млади. Палитрата от цветове е ваш приятел, както при грима, така и в ежедневното облекло. Не се крийте зад скучно и сиви тонове. Позволете си да бъдете свежи и непринудени. Ще усетите промяната в себе си. Жълтото, тюркоазеното, всички тонове на розовото, зеленото и дори оранжевото – експериментирайте с тези цветове. Те ще ви направят по-млади с минимум 5 години.

по-млади с правилните дрехи
снимка: Pinterest.com
Не привиквайте с черното – то добавя години към възрастта ви

Черният цвят може и да е класически и удобен за всеки повод, но ни вреди. Черното състарява. За да се подмладите, изберете бежово и сиво – те също са неутрални, но не състаряват така, както черния цвят.

Не робувайте на модата

Не всичко на пазара е подходящо за вас. Всеки е уникален, с индивидуални пропорции и вкус. Затова, избирайте само това, което ви отива. И това, с което се харесвате.

Заголете рамо, глезен…

Не става дума за къси поли…. Изберете блуза с голо рамо – така ще се почувствате млади и красиви. Почувствайте увереността и когато показвате глезените си. Напоследък все по-често на пазара се налагат обувки, позволяващи да покажете глезените си. Така ще се чувствате по-млади и самоуверени.

дрехи, с които сме по-млади
снимка: Pinterest.com
Аксесоарите – прости, но стилни

Кичът не е присъщ за стила. Избирайте елегантни аксесоари за вашия безупречен младежки външен вид. Не носете масивни гривни, а по-неутрални с акцент. Винаги поставяйте акцент там, където искате да ви забележат. Не може всичко! Например, или дълги обеци, или интересен пръстен. Но не всичко накуп – така се губи идеята за акцента.

с аксесоари по-млади
снимка: Pinterest.com
Дългите крака винаги са на мода

Дори да не сте с много дълги крака, пак може да постигне ефекта им. Как? Много лесно – добавете малко повече височина. Малките токове визуално удължават крака и правят походката ви красива и величествена.

дългите крака са на мода
снимка: Pinterest.com

С тези хитринки ще успеете да изглеждате по-млади, по-красиви и по-уверение. А какво по-хубаво от дама, която вярва в своята красота. Само тя може да покори света.

Прочети още:

(Въз)Растта като цифра

14 февруари – под стрелите на Купидон или щур купон?!

Любовно писмо от мен за… мен! – бъди обичана!

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.