Тест: Избери си чанта и виж какво казва тя за теб…

Тест: Коя е твоята чанта? Виж какво ще каже тя за теб…

Всяка дама обича своята чанта. Тя е задължителен аксесоар към нейното ежедневие, бит, смисъл на живота. Понякога мъжете не ни разбират защо имаме толкова много чанти. Причината е проста: всяка чанта е за различното ни настроение…

Изберете една чанта и вижте какво казва тя за вас.

Тест: Коя е твоята чанта?
коя е твоята чанта?
снимки: Pinterest.com
колаж: личен архив
Кои са твоите силни страни, разкрити от твоята чанта?

Може и да не ти се вярва, но чантата ти крие тайни, за които никога не си подозирала. Избери чанта от 1 до 6 и виж какво казва тя за теб…

Ако си избрала чанта 1, то ти си практична личност. Не обичаш да търпиш неща, които не отговарят на разбиранията ти за света и живота. Имаш нужното самочувствие. В живота ти не липсва комфорт и удобства, същото важи и за дрехите ти. Прическата ти е семпла, без да изисква много грижи. С две думи – живееш по свой правила. Обичаш да общуваш и имаш много приятели. Гримираш се в основи тонове. Подходящи професии за теб са онези, свързани с изкуството: художник, писател, водещ, стилист, гримьор и други.

Ако си избрала чанта 2, то ти си модерна млада дама, която е в крак с новостите. Не е изключено да си в бизнес сферата – да управляваш своя собствена модна империя, или нещо подобно. Обичаш да си център на вниманието, а външността ти да е безупречна. Посещаваш всякакви модни събития. Пътуванията са твоята страст и обичаш да са колкото може повече. Не е проблем да заминеш някъде от днес за утре. Стягаш куфарите и любимата чанта и напред към приключението! Ако се чудиш в какво още да вложиш енергията си, създай свой блог или канал, в който да споделяш за пътуванията и интересите си.
Ако твоят избор е чанта 3, то ти си отворен човек, който никога не подвежда останалите. На работното място те ценят и уважават заради това качество. В приятелския колектив сте онази брънка, която винаги сплотява. Всички ви се радват и ви обичат, а усмивката не слиза от лицето ви. Понякога ги бъркат с Майка Тереза заради прекалената ви доброта и всеотдайност към всички.

Вижте кои са 6-те чанти, които всяка дама трябва да има…

Ако си се спряла на чанта 4, то със сигурност животът ви е на скорост. Винаги сте в движение, дори когато спите. Не можете просто да седите на едно място, трябва да работите, да мислите, да изграждате. Вие сте независима и не се привързвате лесно – все неща, които побъркват мъжете. Много от тях ви обикалят, но вие трудно избирате. Обичате да сте насаме със себе си. Най-вероятно работата ви е свързана с творческата сфера. Не бързайте да имате деца – всичко с времето си.

твоята чанта това си ти
снимка: Pinterest.com

Ако чанта 5 най-бързо е привлякла погледа ти, то вие сте бизнес дама. Винаги облечена безупречно, усмихната и готова за снимка за корицата на модно списание. Властна сте и умеете да ръководите хората. В работата се стремете към ръководна длъжност, тя ви отива, а и ви пасва идеално. Малко са приятелките ви, повече са мъжете, с които намирате общ език. Обичате да постигате целите си и сте особено изявен работохолик. Препоръчва се да сте омъжите и да имате деца или по-млади, или в зряла възраст.

Ако чанта 6 е твоят фаворит, вие сте модерна млада дама, която познава модните тенденции. Обичате красивите неща и лесно ви замайват главата. Винаги изглеждате страхотно, не сте способни да се обидите. Обичате шопинга и кафето с приятелки. Обичате да пътувате и да посещавате светски събития. Вие сте еманация на женствеността и много хора го забелязват. Бъдете себе си! Всички ще ви обикнат.

 

Прочети още:

Есенни аксесоари, без които не можем

Есенни тенденции при обувките

Тенденции при грима есен-зима 2017

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.