Как да подредим багажа за почивката като професионалисти?

Лесни съвети за подреждане на багажа за почивката

Всеки е изпадал в ситуацията да не знае как да събере багажа си за лятната почивка. Уж редуцираме, но няма как да отидем с 3 дрехи, нали? Друг проблем, пред който често сме изправени, е малкият ръчен багаж в самолета. Ако сте решили да пътувате до тайнствената дестинация, но имате само ръчен багаж (а той е твърде малък), не се безпокойте – поне е лято и не се нуждаем от много дрехи. Ще ви запознаем с няколко лесни техники как да съберете много багаж в малко пространство. Не, спокойно, не е магия, но ще се почувствате като професионалисти след като усвоите нуждите умения 😉 Да започваме с багажа, че време няма 🙂

Съвет 1: Навий дрехите си на ролка и така ги постави в багажа

Ако мислите, че дрехите ви ще се намачкат в багажа, ако са навити на ролка, то тогава изберете такива, които не се мачкат. Предимство е, че лятото носим по-малко дрехи. Навийте тениските, бельото, шортите и всичко останало на ролка. Поставете ги едно до друго, за да не заемат много място. За повече детайли, вижте приложената снимка. Лесно е, а и наистина спестява място.

как да приготвим багажа си като професионалисти
снимка: Pinterest.com

Съвет 2: Само най-необходимото

Няма да пропуснем да споделим, че където и да отивате, не е нужно да помъквате къщата със себе си. Знаем, че дамите това е много трудно, но помислете от практична гледна точка: после всички тези дрехи трябва да бъдат изпрани, така че… нека си го спестим. Ако отивате на море, най-нужното в багажа са ви бански, чехли, кърпа, шапка, очила, няколко тениски, шорти и една рокля. Разсъждавайте по този начин и ще си спестите главоболия и часове в подреждане на багажа.

само най-необходимото в багажа
снимка: Pinterest.com
Съвет 3: Отделни пликове за малките вещи в багажа

Всички останали вещи, които са малки и не са дрехи, и ще включите в багажа, ги поставете в пликове за съхранение. Може да изсмучете въздуха от тях, за да заемат по-малко място. Така нищо няма да ви изчезне, а и ще организирате добре мястото в багажа си.

професионалисти при багажа
снимка: Pinterest.com

Съвет 4: Обувките да бъдат разделени

Много често се изкушаваме да сложим обувките си заедно в багажа. Само че това е непрактично. Всяка обувка поставете в отделен плик. И при тях може да използвате хитрината за изсмукване на въздуха. Сега вече може да ги поставите в багажа.

весела ваканция
снимка: Pinterest.com

Надяваме се да сме ви помогнали да подредите багажа за почивката. Очакваме и вашите мнения и коментари за още съвети как да подредим багажа си като професионалисти. Весела ваканция и до нови срещи!

 

Прочети още:

7-те най-добри места за вашата ваканция по света

Полезни съвети и истини за пътуването по света – част 1

Идеалната лятна почивка на морето

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *