10 лесни начина за домашна коледна украса – част 2

Коледа в бурканче

украса
снимка: Pinterest.com

Декорирайте някои празен стъклен буркан с шишарки, коледни топки, а може и щипка сол за сняг. От него ще се получи прекрасна домашна коледна украса. А всеки път, щом го погледнете, ще ви е празнично.
Свещички в шише

Тези красиви свещички са поставени в импровизиран свещник от стъклена бутилка, а за декорация са използвани елхови или борови клонки.

коледна украса
снимка: Pinterest.com

Гирлянди на входната врата

Гирляндите придават празничен вид на всичко. Затова, сложете няколко на входната врата, за да може още с влизането във вашия дом да усетите празничното настроение. Лесно е – изберете няколко гирлянди, поставете ги на избраното място и ги закрепете с помощта на тиксо или временно лепило.

гирлянди на вратата
снимка: Pinterest.com

Перфектната саксия с коледни цветя

Коледната звезда е най-красивата украса за всеки дом. Защото точно по Коледа цъфти.

Изберете дървена кутия, в която да поставите 3 красиви коледни звезди и поставете целия сет като декорация в хола или в кухнята на умерена температура. Така обстановката ще изглежда по-истинска и празнична.

домашна коледна уркаса цветя

Декорация Коледен микс

Коледният микс е най-добрата украса за вашия дом. Особено ако не е в червено и зелено, може да остане доста след празниците, тъй като ще бъде атрактивно за зимни условия.

Как да си го направим? Изберете различни коледни играчки – еленета, елхички, топки, може и гирлянди. шишарки – на практика всичко, което ви е под ръка. Нежно ги поставете в подходящ съд – купа или дървена поставка. Използвайте и свещи за декорация. Спокойно, няма да ги палим, за да не запалим декорацията. Просто ще са за красота. Може да сложите и панделки и изкуствени или естествени клонки от елха. Колкото по-богато е, толкова по-красиво ще стои.

коледна украса
снимка: Pinterest.com

 

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.