Лято идвай – 5 идеи за дом с тропически вкус

Поканете лятото у дома с няколко лесни декорации

Лятото е почти при нас. Искаме да го почувстваме в дома си, да разнообразим обстановката, да поканим слънцето и пъстрите цветове. Защото, казват, каквото е в душата, нека такова е и около нея. За да се вдъхновим – нека декорираме дома си с тропически вкус. Хайде, лято, идвай! Нямаме търпение!

Вижте нашите 5 идеи за освежаване на дома ви с тропически вкус
Направете си свещник от мидички

Изключително атрактивен е този свещник. Ако желаете, може дори да го боядисате, за да е по-пъстър. Поставете го на масичката за кафе, на някоя лавица, където ще се вижда, или близо до други морски декорации, с които разполагате.

Висящи мидички

Тези висящи мидички са предвестник на лятото. Може да ги окачите в стаята или на терасата, където ще подрънкват всеки път, щом вятърът мине покрай тях. Усещането, което създават, е все едно сте близо до морето. Затворете очи. Лято идвай! Чакаме те с дъх на море и много приключения.

Коледен венец от… миди

лято венец
снимка: Pinterest.com

Какво ще кажете за коледен венец, само че от миди. Поставете го на врата и повикайте лятото да идва в дома ви. Определено ще промени обстановката, а усещането, което ще вдъхва на всеки ваш гост – е, време е да резервирам почивката си!

свеж летен венец
снимка: Pinterest.com

Лампа от бели мидички

мидена лампа лято
снимка: Pinterest.com

Бялото символизира чистота. Тази прекрасна бяла лампа от миди не само ще накара дома ви да заблести, но и ще ви вдъхва онази лятна свежест, от която се нуждаете.

 

декоративни камъчета
снимка: Pexels.com

Обособете си кът, в който да организирате тази прекрасна лятна чинийка с морски дарове. Миди, рапанчета, свещичка – нека разнообразието бъде от вас. Колкото по-пъстро – толкова по-лятно, нали!

 

 

Прочети още:

Как да разнообразим спалнята си?

Нещата, които правят апартамента дом

Как да използваме ефективно пространството у дома?

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.