Чаровни бързи и лесни летни прически

Лесни летни прически за красиви дами

Лятото е един от любимите ни сезони. За дамите, които обичат дългата коса, лятото е предизвикателство. Всеки ден нова прическа, а навън е горещо, потим се и не се чувстваме толкова красиви. Как да се справим с летните жеги, а косата ни да е все така красива?

Омръзнало ви е от скучната конска опашка, която си правите, когато времето се затопли? Искате да изглеждате зашеметяващо вкъщи, на работа, край басейна или на лежерна разходка с приятелките? Всичко е възможно. Само за 5 минути ще преобразим вашата коса в красива лятна прическа. Вижте как.

Плажно бебче

плажно бебече прическа

Започваме отзад-напред. Тази прическа е идеална за плажа, защото косата ви е елегантно прибрана и в същото време не ви пречи и не се цапа. Косата в далеч от очите ви, не се мокри от водата, не се вълнува от вятъра. Нужно ви е малко търпение и сръчни ръце, за да направите плитката, която ще премине през цялата глава. Колкото по-небрежна е, толкова по-ефектна!
Сватбена опашка

Сватбената опашка е една от най-лесните летни прически.  Разделете косата си на две – едната половина оплетете на плитка (средно стегната), а другата – вържете с ластик. След това усучете плитката около вързаното, както е показано на картинката. Резултат – интересна прическа за палави ветровите дни.

летни прически

Небрежно кокче и лента

 Тя се прави в две стъпки, като след това може да добавите лак за коса за фиксация. Нужна ви е лента, ластик, гребен. Оформете своето небрежно кокче и ако е нужно – може да използвате стилизиращ продукт за по-дълготраен ефект. За по-интересен завършен може да използвате цвете или друго красиво украшение.

лесни летни прически

Моряшки възел

Защо да не разнообразим скучната опашка с интересна декорация в горната част на главата. Тази прическа е лесна за изпълнение, а същевременно толкова атрактивна.

лесни летни прически в няколко стъпки
Прочети още:

8 прически, подходящи за заети дами

Вижте няколко лесни прически за лятото

Кои са най-актуалните прически за 2017?

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.