Макси полите – тотален хит за сезона и очарование с класа

Какво представляват макси полите?

Макси пуловери, макси палта, а сега и макси поли. Такава е тенденцията в модата. А макси полите започват от талията, стигат до глезените и са разкроени.

Какво трябва да съобразим преди да си купим макси полите?

– от каква материя е направена;

– имате ли подходяща блуза за нея;

– имате ли подходящи обувки, с които да комбинирате;

Тюл, шифон, коприна – всички материи са подходящи за макси полите. Много често те имат подплата, но има и такива модели, при които тя липса. Много е важно, като мерите макси полата, да сте сигурни дали ще ви прозира, или не. Най-добре да излезете от пробната, да се разходите из магазина на естествена светлина и да разберете дали прозира, дали е удобна и как ви стои.

Ако мислите, че този тип поли стоят добре само на хора с определена фигура, то вие се залъгвате. Най-важното условие е горната ви дреха (топ) да бъде прилепнала, за да може акцентът да пада върху полата.
Подходящи аксесоари към макси полите

Като аксесоари може да добавите почти всичко: колани, бижута и др. Към макси полите отива огромна торбеста чанта, но се изключва и малкият клъч, който приковава погледите. Съчетавайте ярки цветове за максимален ефект. А що се отнася до обувките, избягвайте да носите ботуши, маратонки или затворени обувки с макси полите. Те ще убият идеята за модното вдъхновение. Най-добре комбинирайте с отворени сандали или ниски обувки, тип пантофки, ако не можете да носите на токове. Така ефектът ще е пълен – макси от горе до долу!

Галерия на Макси поли

Източник: fashioninside.bg
Прочети още по темата:

Водещи модни тенденции за сезон пролет/лято 2017

Млади и красиви на всяка възраст – полезни съвети за облеклото

Свежи поли, които грабват погледа на всеки

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *