Свежи поли, които грабват погледа на всеки

С тези свежи поли ще ви забележат, където и да идете…

Коя жена не обича поли? Няма такава. Те са създадени, за да ни карат да се чувстваме красиви. Удобни са, а и толкова разнообрази откъм цветове, кройки, форма, платове. Може да имаме хиляди и пак да не сме срещнали подходящата. Нещо като любовната история с обувките, но не точно. Вие сте дами, и ме разбирате, така че не е нужно да говорим повече.

И така – на вашето внимание – полите, с които ще ви забележат, където и да идете. Те са къси, хващат окото не само със своята дължина, но и с цветовете, формата и най-вече това, че стоят добре на всеки. Ако не вярвате, вижте ги в нашата галерия. Ще се влюбите е тези поли.
Какво прави една пола идеална?

Цветът, формата, как стои и материята. Всички тези неща са от голямо значение. Но понякога е просто любов от пръв поглед. Обуваме я, оглеждаме се и усещаме, че идеално пасва на обувчиците ни, на чантата, на блузата и дори на нас. Сякаш винаги е била наша. Всяка дама заслужава да има такава пола, с която да се чувства като истинска принцеса.

Нейно величество – полата

Колко малко ни е нужно на нас, дамите, да се усмихнем. Една пола, едни обувки, чанта, слънчеви очила и дълги разходки под слънцето. Вижте нашите предложения за поли, с които ще събирате погледите, където и да идете…. И все пак внимавайте, мъжете са със слаби сърца.

Подбор на моделите от редактор: Pinterest.com

Красиви, пъстри и вдъхновяващи – с тези поли ще се чувствате като истински принцеси в градски условия. Каквито всъщност сме, всички ние, градките дами.

Прочети още:

Полите от тюл превръщат всяко момиче в принцеса

Какво да облечем на първа среща?

20 идеи как да носим любимата си черна рокля

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *