Свежи поли, които грабват погледа на всеки

С тези свежи поли ще ви забележат, където и да идете…

Коя жена не обича поли? Няма такава. Те са създадени, за да ни карат да се чувстваме красиви. Удобни са, а и толкова разнообрази откъм цветове, кройки, форма, платове. Може да имаме хиляди и пак да не сме срещнали подходящата. Нещо като любовната история с обувките, но не точно. Вие сте дами, и ме разбирате, така че не е нужно да говорим повече.

И така – на вашето внимание – полите, с които ще ви забележат, където и да идете. Те са къси, хващат окото не само със своята дължина, но и с цветовете, формата и най-вече това, че стоят добре на всеки. Ако не вярвате, вижте ги в нашата галерия. Ще се влюбите е тези поли.
Какво прави една пола идеална?

Цветът, формата, как стои и материята. Всички тези неща са от голямо значение. Но понякога е просто любов от пръв поглед. Обуваме я, оглеждаме се и усещаме, че идеално пасва на обувчиците ни, на чантата, на блузата и дори на нас. Сякаш винаги е била наша. Всяка дама заслужава да има такава пола, с която да се чувства като истинска принцеса.

Нейно величество – полата

Колко малко ни е нужно на нас, дамите, да се усмихнем. Една пола, едни обувки, чанта, слънчеви очила и дълги разходки под слънцето. Вижте нашите предложения за поли, с които ще събирате погледите, където и да идете…. И все пак внимавайте, мъжете са със слаби сърца.

Подбор на моделите от редактор: Pinterest.com

Красиви, пъстри и вдъхновяващи – с тези поли ще се чувствате като истински принцеси в градски условия. Каквито всъщност сме, всички ние, градките дами.

Прочети още:

Полите от тюл превръщат всяко момиче в принцеса

Какво да облечем на първа среща?

20 идеи как да носим любимата си черна рокля

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.