Водещи модни тенденции за сезон пролет/лято 2017

Пролетта идва и е редно да се запознаем с модните тенденции за сезон пролет/лято 2017.

Според една от водещите анализаторски агенции в света на модата  Trendstop.com, топлият сезон ще ни очарова с много цветове и леки материи.

Модни тенденции пролет/лято 2017 – класика или модерни акценти?

Класиката никога не излиза от мода. Три са класическите теми, но интерпретирани през погледа на модерния свят за сезон пролет/лято 2017. Това са Карго шик, Модерната провинциалистка и Новите морски десени. Тези три модни тенденции за пролет/лято 2017 са идейни, много свежи и подходящи за всеки вкус.
Модна тенденция за пролет/лято – Карго шик

Карго шик често се свързва с военните униформи от миналото. Днес той е въплъщение на женствеността и нейната практическа насоченост. Какво представлява карго шикът?

  • големи джобове
  • изчистен силует
  • дързък обем на визията
  • камуфлажни принтове, носещи абстрактна простота
  • светлосиньо и неутрални тонове с цел да се омекоти настроениетомодни тенденции пролет лято

Модна тенденция за пролет/лято – Модерната провинциалистка

Тази модна тенденция за сезон пролет/лято 2017 ни създава усещане за топъл летен ден в Прованс. Вдъхновен от далечна Япония, този силует ни създават усещането за тих комфорт, неутрални материи и удобство.

Какво представлява Модерната провинциалистка?

Тя се свързва с меки материи, орязани кройки, широки и свободни форми, добавящи азиатски привкус. Аксесоарите често са от естествени влакна – например слама. Те носят усещане за безгрижие и спокойствие, напомнящо лятото извън големия град.

модни тенденции пролет/лято 1
Новите морски десени – така актуални модни тенденции за пролет/лято 2017

Обичаните ни морски десени отново са тук, безкомпромисни, дръзки и много свежи. Основните тонове са ясни – тъмносиньо, черно, бяло и всичко, което носи свежест и спокойствие.

Модни тенденции пролет/лято

Райе, моряшки възли, гума – всичко това ни пренася към плаването, мечтаейки да сме на някоя лодка в открито море, наслаждавайки се на слънчевите лъчи.

Цветните блокове също са характерни за модните тенденции за сезон пролет/лято 2017.  Те са в дръзки съчетания с цел да грабнат погледа. Изобилието от гумени покрития, въжени детайли и други нежно се вплитат в морския стил, за да изградят един съвременен модерен тоалет, достоен за всяка дама.

Източник: Trendstop.com

Прочети още:

Пролетни тенденции за свеж вид на вашата коса

Млади и красиви на всяка възраст – полезни съвети за облеклото

Пролетно ни е – модни тенденции 2017 за пролетта 

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *