3 магически тенденции при пролетния грим, които ще обикнете

Пролетният грим – начин да се освежим след дългата зима

В очакване на пролетта няма как да пропуснем ентусиазма си за по-топло време и нови тенденции при пролетния грим. Как да постигнем зашеметяващ външен вид през пролетта?

Вижте няколко свежи идеи за чудесен пролетен грим.

Очна линия за изразителни котешки очи

Безспорно, очната линия е класическият вариант за грим, подходящ за всеки сезон. Тя придава драматизъм на окото, а с помощта на хубава спирала, ефектът е умопомрачителен. Съсредоточете се добре, докато поставяте очната линия, за да няма изненади и нужда от почистване и поставяне наново. Добър съвет, към който може да се придържате, е да правите по-тънки линии, които при нужда, могат да бъдат коригирани с молив.

идеи за свеж пролетен грим
снимка: Pinterest.com

Контрастиращ цвят сенки за свежия ви пролетен грим

Подберете внимателно палитрата от цветове, които ще използвате за сенките си. Нека те са в контрастиращи цветове. Например, прасковено и лилаво. Ако тази идея не ви допада, може да изберете два нюанса на един и същи цвят, но да контрастират достатъчно добре. Използвайте четка, за да поставите максимално прецизно първо единия цвят във вътрешната част на окото, а после другия – във външната.

пролетен грим
снимка: Pinterest.com

Може след това да използвате молив за очи или цветна очна линия, но не прекалено ярка. Идеята е да има акцент върху окото. Не правете дебели линии, те вече не са на мода. След това поставете спирала за обем, за да наблегнете на миглите си.
За финал – червило в неутрален цвят или гланц. Ето че с малко блясък успяхме да постигнем чудеса.

тенденции при пролетния грим
снимка: Pinterest.com
Вече сме готови за пролетта. Нека да идва по-бързо, защото нямаме търпение да изпробваме пролетния си грим.

Прочети още:

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *