Пролетно ни е – модни тенденции 2017 за пролетта

Какво да очакваме от модата през пролетта на 2017?

Мечтите ни са хубаво и слънчево време скоро ще бъдат факт. А с тях и новите модни тенденции за пролетта на 2017-та. Ще има ли нови модели, които да са на ръба на лудостта, или добре познатото старо отново ще е на почит, но с малки изключения?

Какви са те?

модерни и дръзки 2017
снимка: Pinterest.com

Феерия от цветове

Нека да започнем с жълтото – най-пролетният цвят. Да, мили дами, със сигурност пролетта на 2017-та ще бъде жълта. А може и мъничко зелена за разнообразие. Ще заложим на пъстрите цветове в комбинация с различни интересни геометрични фигури.
За да сме бляскави и неустоими, модните тенденции през пролетта на 2017-та ни казват, че ще носим много пайети, брокат и блясък. Колко ли ще сме ослепителни!

модни тенденции 2017
изображение: Pinterest.com
Големи рамене и плисета

Плисирани поли отново са на мода. Чудесно, нали? А този път дори ще бъдат още по-хубави, защото ще са обагрени в различни цветове.  В комбинация от геометрични фигури, ярки цветове, десени с животни, пролетта ще нахлуе в ежедневието ни и ще ни зареди с много оптимизъм и желание за слънчеви и безгрижни дни.

мода пролет 2017
смимка: Pinterest.com

Бухналите ръкави и широките рамене на блузите и роклите от 80-те отново идват при нас. Силуетът е доста по-събран, ръкавите се заоблят и прибират в мека феерия.

А обувките през пролетта на 2017-та?

Тенденциите при обувките са да носим платформи. Да, и ние така реагирахме като чухме. Никоя дама не обича платформите, но явно тази пролет ще ги носим на сандали и обувки. Спортните платформи са изключително удобни, а дори може да ни изненадат с интересен дизайн и цветове.

Прочети още:

Коко Шанел: модата е преходна, но стилът е вечен!

За жените и обувките – една безкрайна любовна история

Удобни и красиви обувки по време на пътуване – мисията възможна

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.