Как да си слагаме червило? – полезни съвети

Червилото – най-добрият приятел на всяка дама

Искате вашите устни да са красиви, сочни и много чувствени? Това е предизвикателство, особено през зимата, когато кожата на лицето е изложена на вредни влияния заради студа.

червило
снимка: Pinterest.com

Има ли начин устните ни да бъдат красиви? С подходящото червило и техника на поставяне – разбира се, че „да“. Да видим как можем да постигнем тази магийка.

Как да си слагаме червило успешно?

Може да ви се струва смешно, но много малко хора знаят как наистина да слагат червило. Не е така просто, мили дами. И в тази работа си има финес и техника, както във всяка друга. И така, нека видим какво е нужно.
Няколко трика за поставяне на червило

За основа използвайте балсам за устни. Особено ако устните ви са напукани. С негова помощ ще омекотите кожата и ще задържите цвета на червилото по-дълго върху устните си.

Използвайте молив за устни, за да очертаете зоната, в която ще поставите червилото. Нужно е моливът да е подходящ цвят, а не по-ярък или по-тъмен от червилото. В противен случай ще изглеждате като цирков артист. Моливът за устни допринася освен за дълготрайния ефект на червилото, също и за това да оформите добре устните си. По-тънките устни имат шанс да станат по-плътни, а плътните – добре оформени и чувствени.

Нанесете червилото. Може да използвате четка, за да е по-плътно. За по-дълготраен ефект използвайте гланц (прозрачен) или с цвят много близък до червилото. Внимавайте да не излизате от очертанията.

червило 1
снимка: Pinterest.com

Ето, вече сте готови.  Вашето червило ви стои невероятно добре.

Ако има нужда от корекции, използвайте четката за червило.

Още интересни съвети как да си слагате червило може да видите в това видео:

Помнете – може да ви отнеме 5 минути повече, но със сигурност си струва резултата, нали?

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.