Кои са най-актуалните прически за 2017?

Прически и тенденции 2017 – модерни, дръзки и очароващи!

За да сме в крак с модата на прическите през 2017-та, трябва да заложим на оригиналност и смелост при избора. Вдъхновени от практичността, лекотата на полагането и гъвкавостта при движение, тези прически направо ще ви накарат да се влюбите в тях.

Модни дамски прически за 2017

Подредените къдрици са на мода. Казваме „чао-чао“ на рошавите и игриви варианти, за да дадем шанс за изява на тези свежи, но и доста сериозни къдрици. Те са чудесен избор за всякакъв повод, а и безспорно отиват на всеки тип къса коса.

С идването на пролетта сме готови да импровизираме. Развихрете фантазията си, намерете своята стилна прическа и освежете външния вид.
модни прически 2017
снимка: google.com
 Модерна къса коса 2017

Почитателките на практичните и удобни прически също могат да бъдат много модерни през 2017-та. Сред най-популярните прически за къса коса и този сезон си остава така наречената „пикси“, или тип „фея“, както я наричаме ние. Хубавото при нея е, че може да се заложи на различен акцент – обем, цвят, бретон, асиметрични кичури и др. Често тя се комбинира с обръсната част от главата, филиран бретон или други модни техники. Пикси спокойно е заела мястото на класическия Боб, но това не трябва да ви притеснява. Ако сте почитател на Боб прическите, може да продължите да носите такива, с малки акценти за по-свежа визия.

модерни прически 2017 тенденции
снимка: google.com
Модерни и стилни прически 2017 за дълги коси

Дамите, които имат дълги коси, ще се радват на тях и през 2017-та. Тенденциите при прическите са умерени къдрици и по-натурален вид – леко начупени краища и естественост в прическите. Популярни са прически на дълга коса, заметната на една страна, или прибрана с фиба, но да стои по естествен начин. Друга интересна прическа е обръснатата част от темето, която се вижда.

тенденции прически 2017
картинка: google.com

Прическите с лек обем също са модерни. Небрежните къдрици идеално пасват на дългата коса. А класическата прическа  тип изправена коса също е хит този сезон. Изводът – колкото по-малко кич в косата, толкова по-голям шанс да ви забележат и да се чувствате добре в кожата си.

тенденции 2017 коса
снимка: google.com

 

Прочети още:

Пролетни прически – няколко свежи идеи за вашата перфектна визия

Вижте няколко лесни прически за лятото

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.