14 февруари – под стрелите на Купидон или щур купон?!

Обвързани или свободни – важното е да сме щастливи

Сърца, бутилки вино или луди партита – няма значение, целта е да храним душите си. 14 февруари може да звучи страхотно за младите двойки, които още не са се наситили един на друг, а тези, които нямат половинка, с неприязън сменят темата или поглеждат в друга посока. Абсолютно ненужно е да драматизираме или „хейтим“ (как мразя тази дума!) едното или другото положение. Поводът за празник си е повод за празник и точка. Излизаш навън с готини приятели и гадже или излизаш навън с ужасно готини приятели. Целта е да си изкараш страхотно и няма смисъл от излишни негативизми.

             Когато сме сами на Св. Валентин

Понякога животът се развива по начин, който не съответства на нашите планове. Оказваме се свободни, въпреки че имаме нужда от близост и любов. Липса на разбирателство, различия в характерите или просто недостатъчно чувства ни тласкат до пътя, който води към свободата. Да, но тя не винаги ни харесва. Искаме да си кажем „Наздраве!“ с близък човек, а не е задължително това да е половинката! Дори да сте сами на Свети Валентин, това не е повод за жестока болка. Приятелите също ни носят любов, макар и различна от тази, която гаджето поражда. Все пак има начин да сме радостни на празника, дори да сме необвързани. Остава само да си дадем шанс, а не да се затворим с черупката си.
Приятелите като ароматна чаша вино

Не само 14 февруари, но и всеки друг ден е чудесен повод да се видиш с приятелите си. Да се посмеете заедно на стари случки или да си създадете нови спомени, да посетите някое щуро място, да слушате любимата Ви

група, празнуване на Трифон Зарезан с много положителни емоции или Св. Валентин с чаша вино – важното е да сме усмихнати.

Празникът на любовта отвъд клишето

14 февруари може да е незабравим ден, дори да не следваме установените „правила“ за неговото празнуване. Огромни букети или плюшени играчки, романтични вечери и т.н. могат да останат в миналото, а да изберем нестандартен начин да зарадваме половинката си. Заведете я на караокето, за което отдавна мечтае, съберете се с най-добрите си приятели, отидете на театър или в някоя стая тип Escape Room, има хиляди начини да разнообразите деня и да разчупите стереотипа за празнуване.

Без значение с кого ще прекарате Св. Валентин или Трифон Зарезан, пожелаваме Ви много свежи емоции, ароматно вино и радост. Усещането за празник е истинско, което успеем да изтласкаме битовизма и да се насладим на красивите емоции и хора около себе си.

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *