Защо жените убиват? – хитов сериал за ролята на жената във времето

Хитов сериал, който ще ви грабне с неповторима актьорска игра, свеж сюжет и заплетени връзки още през първите минути.  „Защо жените убиват“ обхваща различни времеви отрязъци от живота на три жени, които нямат нищо общо помежду си на пръв поглед, но всъщност са водени от обща цел – как да отмъстят на мъжете си.

Защо жените убиват? От ревност, от омраза, заради контрол, за пари. А може би дори от скука. Не.. убиват заради предателство. Когато предадеш доверието на една жена.. си Пътник! 🙂

Разберете повече за сериала „Защо жените убиват“ по FOX като дочетете моето ревю.

Една къща и толкова много истории…

Общото между Бет Ан (в ролята: Дженифър Гудуин), Симон (очарователната Луси Лиу) и Тейлър е домът им в Пасадена, Калифорния, САЩ. Само че в различни времена. Бет Ан купува къщата със съпруга си през 60-те години, Симон се нанася през 70-те, а Тейлър – в наше време – 2019 г.

Дженифул Гудуин в ролята на Бет Ан
снимка: Foxtv.bg

Трите дами са с различен профил, показващи ролята на жената през различните години: от добрата домакиня и майка в лицето на Бет Ан, през купонджийката и социална Симон до бисексуалната адвокатка, която е и цветнокожа – Тейлър. Колкото и да са различни тези жени, те са обединени от общи проблеми: изневери, борба за запазване на брака и тръпката в отношенията, отмъщението и вината от неразбирателството.

Модерни теми, разгледани по интересен начин

Темите за борбата, изневярата, модерното семейството в отворения брак, хомосексуалността и приятелството, ролята на жената, нейната кариера и насилието над нея са представени по нов и свеж начин, далеч от клишетата, с които сме свикнали.

модерното семейство от трима
снимка: imdb.com

Не е без значение и фактът, че сериалът притежава изключително интересно интро, което е направено от комикси, подбрани по темата.

Интересно е не само под влияние на средата как се променя образът на жената през отделните епохи, но и как самата тя започва да възприема себе си. От вечно усмихната и скромна безупречна домакиня, любяща майка и подкрепяща съпруга, към търсещата и любопитна да изпита всичко, което ѝ се предлага светът, към жената с кариера и положение, която вярва в себе си и се бори за правата на всички дами. Жената – това е едно вечно еволюиращо създание, което е способно да постигне всичко. Поне според филма.

Изгледайте трейлъра на „Защо жените убиват“

Заинтригувах ли ви? Може би нямате търпение да разберете повече за живота на чаровната Бет Ан? Или за съпружеските отношения в отворения брак на Тейлър? Какво пречи на бляскавата Симон да бъде истински щастлива и обичана?

Разберете повече като гледате сериал по Фокс.

Защо жените убиват постър
снимка: imdb.com

П.С. За щастие, потвърден е сезон 2, но поради корона вируса не се знае кога ще е готов.

Дотогава може да се насладите на прекрасна актьорска игра и добре написан сценарии на сезон 1.

Приятно гледане!

Прочетете още:

6 сериала, които да гледате, ако сте у дома

„Момичета“ – за силата на голата истина, която провокира

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.