Хаштаг Лондон: един различен поглед над британската столица

Все по-модерно е да увековечаваме спомените си с помощта на умни технологии. Телефони, таблети, камери със самоснимачки, камери под вода и прочие – всичко това ни дава шанс да съхраним това, до което сме се докоснали, както и да го покажем на света от своята гледна точка. По този повод реших да създам материала # Лондон (Хаштаг Лондон) и да споделя красиви места от столицата, пречупени през погледа на обикновени турист. На човек, който открива красивото в малките, делнични неща, впуснал се в разходка в историческия център, загубил се сред тълпата на Пикадили, или просто решил да изпие чаша следобеден чай на спокойствие, далеч от дъжда и хладните есенни дни.

Разбира се, ще има снимки от забележителности и топ атракции, но те не са най-важното. Можем да ги видим навсякъде: в Инстаграм, в интернет, във фейсбук. По-важна е личният почерк, оставен от този, който е уловил красотата и неповторимостта на града. Лондон е прекрасен, особено ако не вали!

Хаштаг Лондон – калейдоскоп от прекрасни мигове, запечатани с любов

Снимките са синтезирана емоция. Разказват достатъчно, без думи, така че няма да се опитваме да ви кажем какво се е случило. Представете си го сами.

Приятно разглеждане!

Ако и вие имате красиви снимки, които желаете да споделите, или интересни истории, които да споделите, не се колебайте да ни пишете. Градски дами е място за споделяне на идеи, снимки, истории и всичко, което ни вълнува от заобикалящия свят.

П.С. Специални благодарности на Деан Миланов, който предостави снимките от галерията. Благодарни сме му за отзивчивостта и красивите кадри, които е запечатал в Лондон.

За да се потопим в атмосферата на дадено място, е нужно освен да го преживеем, пътувайки и опознавайки местните, културата, навиците и прочие, но също така да поспрем, да останем за миг на място, да вдишаме с пълни гърди въздуха, да затворим очи и да си представим себе си в това конкретно място. Магическо е, нали!

Галерия Окото на Лондон – автентични кадри от британското ежедневие

Ако сте гладни за още информация и интересни неща от британския свят, може да прегледате следните постове:

5 прекрасни места във Великобритания, които да посетите

Непознатата Великобритания

Какво представлява британската култура? – интересни факти

3 прекрасни дни в Лондон
г

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *