5 прически с плитки за дълга коса

Едно от най-хубавите неща на това да имаш дълга коса е, че можеш да си правиш различни прически с плитки. Градски дами сме подбрали 5 прекрасни прически с плитки за дълга коса, в които ще се влюбиш. Лесни, бързи, красиви и удобни – виж ги! И ги изпробвай още сега!

1. Рибякост по средата, плюс очарователни къдрици

прически с плитки 1
снимка: Pinterest.com

Има нещо много елегантно в това да имаме прически с плитки, особено ако са в комбинация с къдрици. Като цяло, къдриците са чаровни, но в тази комбинация ефектът е умопомръчителен. Тази прическа не само че е стилна, но и практичка – премахва всичко онези косми от лицето, които постоянно се залепват върху червилото ни. Подходяща за всякакъв повод и сезон, тази практична прическа ще ви вдъхне повче увереност.

2. Обем и плитки: Права коса с омбре крайща и красива прическа с плитки

прически плитки
снимка: Pinterest.com

Ако и вие имате омбре, тогава със сигурност ще искате да изпробвате тази прическа с плитки, подходяща за права коса. Дори косата ви да е леко чуплива, първо използвайте преса за изправяне, а после направете плитката. Тази прическа е много стилна, удобна, създава обем, но не прекалено, и ще ви кара да се чувствате все едно сте били цял ден във фризьорския салон. Красиво, нали!
3. Голяма плитка на една страна

плитка на една страна
снимка: Pinterest.com

Ако косата ви е достатъчно дълга и плътна, тази дебела плитка на една страна е чудесен избор за вашата ежедневна прическа. Освен това, може да я използвате и за неофициален повод като среща с приятелки, разходка по магазините и други.

4. Небрежна прическа с плитки

плитка
снимка: Pinterest.com

Колкото по-небрежна е една плитка, толкова повече улавя погледа. А и няма защо да се притеснявате, че прическата ви се е развалила, когато е такава по начало. Такъв е търсеният ефект.

 

5. Чаровни плитки с опашка

Плитки и конска опашка
снимка: Pinterest.com

През летните месеци предпочитаме косата ни да бъде вързана на опашка, за да не ни пречи.Но в същото време искаме да бъде стилно и красиво оформена, нали? Тази прическа с чаровни плитки около челото и висока конска опашка е чудесен вариант за жарките летни месеци, прекарани на плажа или в планината. Пробвайте я – очарователна е!

 

 

 

Ако искате да научите още интересни и вдъхновяващи прически, посетете сайта на Градски дами. Там има от всичко по много 🙂

 

 

Прочети още:

23 красиви зимни комбинации, които да изпробвате

Стилни шапки за красиви жени

Посетете нашата фейсбук страница за още интересни неща

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *