Есенната мода 2017 – какво ново?

Макар да се наслаждаваме на последните топли летни дни, вече виждаме есента. Нейната топла прегръдка ни приканва да обновим гардероба с най-актуалното от есенната мода за 2017. Какво е то?

Кои са актуалните цветове за есенната мода 2017?

Според тенденциите в модните среди най-актуалните цветове за есента на 2017 са: ярко червено, бордо, дълбоко синьо, бежово, розово.

есенната мода 2017 тенденции
снимка: Pinterest.com
Макар червеното винаги е на мода, най-склонни сме да го обличаме през есента. Защото някак си запазва свежия полъх на топлите дни и ни дарява със сила и топлина за покоряване на нови върхове.

Тенденции при есенната мода 2017

Кои са основните тенденции тази есен? На какво да заложим и как да бъдем неустоимо красиви? Основните акценти при тенденции на есенната мода 2017 са свързани с полите, кожата и флоралните декорации.

Поли Миди

Какво представляват полите миди? Те са дълги прави поли, най-често до коляното и издължават женската фигура. Могат да са в различни цветове и от различни материи, но основната им функция е да са удобни и да подчертават женския сексапил. Полите миди са много актуални за есенната мода 2017.

пола мида есенната мода 2017
снимка: zara.com

Ретро излъчването отново е на мода. В комбинация със свежи тонове, флорални елементи и красиви аксесоари ще бъдете неотразима тази есен.

флорални мотиви
снимка: Pexels.com

Кожени дрехи също се завръщат. Това включва поли, панталони, поли и декорации в черно, червено, светло кафяво и други есенни тонове.

 

Прочети още:

Септември в цветове – есенна мода

Есенно облекло: 8 прекрасни идеи какво да облечем

6 типа есенни дрехи, които обожаваме, но

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.