23 красиви зимни комбинации, които да изпробвате

Вълнувате ли се за зимата? Ние от Градски дами със сигурност сме много развълнувани и очакваме с нетърпение празниците, студеното време и пухкавият бял сняг. Обичаме да носим топли, удобни и меки зимни комбинации. Разгледахме из цялото интернет пространство и събрахме идеи, които ще споделим с Вас в нашата галерия с 23 красиви зимни комбинации, които задължително да изпробвате тази зима.

23 красиви зимни комбинации – акценти

зимни комбинации
снимка: Pinterest.com

Не е тайна, че червеният цвят е идеален за зимата. Създава усещане за уют, топлина и предстоящи празници. Ето защо избираме нашите зимни комбинации от дрехи да бъдат с червен акцент: пуловери, ризи, чанти, шалове. Всичко, което поискате, стига да не е твърде много!

Идеална комбинация правят цветовете сиво и червено, както е показано по-долу. Плътната жилетка създава стил и уют, а чантата е красиво допълнение към този уж небрежен вид.
красиви и стилни зимни комбинации
снимка: Pinterest.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Интересни зимни комбинации са тези, в които основният акцент пада върху шала. Той е голям, плътен и в пастелни тонове. Неслучайно дамите го обожават – той е като нежно докосване.

 

зимни комбинации дрехи
снимка: Pinterest.com

 

Разгледайте още от нашите зимни комбинации в галерията

Галерия: Pinterest.com

 

Чудесни са, нали? И вие може да си направите такива. Нужно е само да разровите гардероба и да развихрите въображението си.

Прочети още:

Красиви, удобни и топли – есенните пуловери

Стилни шапки за красиви жени

Чаровни апартаменти, в които да се скрием от студа

Посетете нашата фейсбук страница за още интересни неща

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *