Как Дакота Джонсън от „50 нюанса“ поддържа фигурата си?

Дакота Джонсън спечели феновете не само с актьорската си игра в поредицата „50 нюанса“, но и със завидно добрата си фигура. Както знаем, за да те снимат гол, е нужно да изглеждаш повече от добре, тъй като камерата придава несъвършенства и на най-слабият човек. Това предизвикателство не попречва на звездите от „50 нюанса“ да зашеметяват зрителите с добре оформено тяло.

Как я поддържа форма актрисата от „50 нюанса“, ще разберем от нейния личен треньор.

Романа Браганза, която е треньор на Джонсън, обяснява, че актрисата е дошла на снимките в добра форма, но е било нужно да я поддържа във времето, за да изглежда добре на екрана и за следващите филми.

Дакота Джонсън 50 Нюанса
снимка: Pinterest.com

„Правехме доста упражнения тип танци и стречинг на музика“, казва Браганза пред сп. „Пийпъл“. „След това продължихме с упражнения за крака, които за Дакота бяха най-любими. Оказва се, че тези упражнения бяха най-ефективния за постигането на цялостен тонус на звездата от „50 нюанса“, споделя треньорката ѝ.

Браганза избрала за Джонсън програма с комбинация 3-2-1, която включва кардио, упражнения за сила и за цялостната издръжливост на торса. За кардиото на Джонсън било предвидено скачане на въже или тичане. Други упражнения, които правела актрисата от „50 нюанса“, били пилатес и йога, с чиято помощ изваяла фигура.
Джонсън споделила на „Аксес Холивуд“, че целта ѝ била да сътвори секси атлетична фигура, която смело да покаже в интимните сцени от поредицата „50 нюанса“.

Джонсън и Дорнан положиха много усилия, за да изглеждат добре в поредицата, сподели Браганза.

За Джонсън доброто хранене е от важно значение за поддържането на фигурата ѝ. Актрисата от „50 нюанса“ обича да пие прясно изцеден студен фреш, а любимата ѝ плодова комбинация включва ябълки, джинджифил и лимон, или краставица и портокал. Високото ниво на витамини и минерали я държат свежа и енергична през целия ден.

 

Прочети още:

Вижте какво червило използва Ана в продължението на „50 нюанса“

Как да имаме стегнати ръце?

5 начина естествено да повишим тонуса си

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.