Как да имаме стегнати ръце?

Няколко лесни упражнения за стегнати ръце

Всеки иска лятото да изглежда добре. На плажа, с потници, с красиви рокли – ръцете ни винаги са под прицела на чужди погледи. Само че ние не правим стегнати ръце само за лятото, нали? Искаме да сме целогодишно красиви, добре изглеждащи, със стегнато ръце и тяло. Затова е необходима ежедневна грижа, разнообразно хранене и внимание към някои неща – например питиета и др.

Как да стегнем ръцете си в домашни условия?

Ще ви предложим няколко лесни упражнения, с които ще получите стегнати ръце, САМО АКО ГИ ПРИЛАГАТЕ РЕДОВНО. Какво значи това? Поне 3 пъти седмично. Да не е всеки ден, защото тялото се изтощава, но поне 3 пъти като за начало, за да има ефект. И не бързайте – резултатите обикновено идват след 5-6 месец. Но ако успеете толкова, то със сигурност ще продължите напред.
Упражнения за стегнати ръце

За упражненията са ви нужни 2 броя гири. Ако сте начинаещи, т.е. не сте ползвали гири досега, изберете си с най-малката тежест – 0.5 или 1 кг всяка. В противен случай ще се претоварите и ще имате мускулна треска. Преди упражненията загрейте, за да няма контузии. Освен гирите, за някои упражнения ще са ви нужни надуваема фитнес топка (като тази на картинката – има я във всички спортни магазини, около 12 лева) и стол.

Важно: Изпълнявайте упражненията последователно и бавно. Не ги съкращавайте. Вдишвайте и издишвайте, защото така храните мускула.

Нашите предложения на упражнения за стегнати ръце може да видите в Галерията.

Надяваме се с тези упражнения да постигнете желания резултат. Успех, мили дами! И не забравяйте – най-важно е постоянството 😉

 

Източник: Pinterest.com

 

Прочети още:

5 начина да влезем във форма

5 лесни начина естествено да повишите тонуса си

Как да ядем любимите храни и да отслабваме?

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.