Седмичен хороскоп за периода 5.12.-11.12.

Какво ни очаква тази седмица?

Звездите ни предричат внезапна промяна. Причината е Уран, който управлява зодия Водолей. Каква промяна да очакваме през тези 5 дни? Каквато и да е, трябва да останем непоколебими и свежи.

Уран ни предизвиква да проявим воля и увереност.

От 7-ми декември Венера, позната още като любовната планета, идва при нас, за да ни напомни, че любовта е тази, която побеждава всички изпитания. Тя ни кара да експериментираме и да бъдем дръзки.

Какво очаква всяка една от зодиите до края на седмицата?

ОВЕН

Тази седмица ще е белязана от приключения за овена. Вторник и сряда са белязани от положителни отклонения – всичко, което ще е пред вас, ще ви е от полза. Използвайте го. На работното място ви ценят високо и вие се чувствате удовлетворени от това. Не ще липсват и успехи в четвъртък и петък. След него има временно затишие през уикенда, когато трябва да си починете и да не правите нищо.
ТЕЛЕЦ

Ще се справяте умело във всякакви ситуации благодарение на вашия очарователен подход към всичко. В средата на седмицата ще мислите за пътуване, а в петък – ще се опитвате да не се впечатлявате от хората около себе си.
Събота и неделя са белязани от приятелите, които ви обичат и подкрепят, както обикновено.

БЛИЗНАЦИ

В партньорските отношения понеделник е особено ползотворен. Възползвайте се, защото с парньора ви сте на по-високо ниво и можете да се справите с всичко назряло, тъй като само вие сте господар на съдбата си.

Вторник и сряда ще ви е трудно да контролирате случващото се, но една история в четвъртък ви кара да разберете, че не сте наясно какво искате от живота си. Мнението ви ще бъде оценено в петък, а през уикенда ще потънете в дълбоко размишления.

РАК

Понеделник е белязан от липса на енергия за вас, раци. Имате проблем в социалния или в личния живот, но ще ви отнеме време да разберете какъв точно. Във вторник и сряда сте в летаргия. Отдайте се на бездействие и на време за себе си.
Четвъртък и петък заложете на общуването си с някого на интелектуално ниво, а почивните дни оставете за активна почивка.

седмичен хороскоп
снимка: Pixabay.com

ЛЪВ

Понеделник в натоварен и в движение за вас, лъвове. Вторник и сряда се съсредоточете върху здравето си. Четвъртък ще бъде знаков за изпитание на търпението ви. В птък ще ви се наложи да вземате решения. Уикендът пък ще бъде изпълнен с много главоблъсканици. Внимавайте.

ДЕВА 

Нищо не ви кара да се чувствате във вихъра си в началото на тази седмица. Мъчите се да направите голяма крачка напред, но всъщност само ситнеете с малки стъпки в кръг.
Вторник и сряда се оставяте да бъдете водени накъдето и да е – възможно е да нечий прегръдки. Четвъртък и петък отново поемате живота си в ръце. През уикенда ще се видите с някои от старите си приятели.

ВЕЗНИ 

Добри комуникационни умения и липса на баланс – това е за  вас понеделникът, мили везни.
Вторник и сряда са разочароващи, защото мислите ви блуждаят в миналото и ви карат да се чувствате неловко.  Четвъртък и петък забравете за миналото и се оставете на романтиката да ви води. Събота и неделя ще сте толкова заети, че няма да имате време да се замислите.

СКОРПИОН 

Силно душевно равновесие. Може би всичко е твърде хубаво, за да е истина. Всичко в наред при вас, не се плашете.
До средата на седмицата в работна атмосфера блестите с качества. Емоционален изблик на семейния фронт през четвъртък и петък ще развали иначе доброто ви настроение.

Използвайте почивните дни да поговорите с приятел.

седмичен хороскоп
снимка: Pixabay.com

СТРЕЛЕЦ 

Началото на седмицата ще бъдете уважавани, уверени, забавни и няма да ви липсва нищо. Вторник и сряда ще бъдете развълнувани от различни събития, които ще се случват около вас.
В четвъртък и петък отваряте хоризонта си за нови и непознати хора. Интересни са ви и мислите за тях преди сън. Много сте любопитни. През уикенда разширете съзнанието си.

КОЗИРОГ 

В началото на седмица е трудно да постигнете замислените цели. В сряда ще откриете, че сте по-напред, отколкото сте очаквали.
Бъдещето е ваш приоритет в четвъртък и петък. В събота ще се отдадете на културни мероприятия – кино, концерт, а в неделя – ще сте нетипично продуктивни.

ВОДОЛЕЙ 

Никога не сте сами, винаги някой стои зад гърба ви. Силни сте, но упражнявайте силата си с добри намерения. Вторник и сряда са объркващи и се чувствате доста объркано, но в четвъртък всичко се нарежда. Петък също е хубав ден. Събота и неделя някой ще ви занимава със себе си, но вие нямате против да проявите съчувствие.

РИБИ 

Прекалено сте бдителни в началото на работната седмица. Това ще ви изтощи и напрегне, но ще има и положителни страни. Останалите дни от седмицата ще минат бързо под знака на различни задачи и теми за обсъждане. Уикендът се отпуснете. Заслужихте го.

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.