12 идеи за декорации на нокти

Мечтаете ли за красиви декорации на нокти, които да се задържат дълго време и да са актуални за пролетния сезон? Ако е така, ще ви предложим свежи идеи, с които да се чувствате красиви и актуални…

12 чудесни идеи за красиви декорации на нокти

  1. Пъстри връхчетаКрасиви и елегантни пролетни нокти – откъде идва техният ефект? Добрата дълцина, безцветния лак в комбинация с акцентираните връхчета правят тази идея за декорации на нокти много предпочитана от дамите през пролетните месеци. Възползвайте се. Покажете я на вашия маникюрист и бъдете уникални.

идеи за декорации на нокти 1

2. Златисто и оранжево – най-добрата пролетна комбинация

Какво е пролетта? Феерия от цветове, които събуждат сетивата. Предлагаме ви комбинация от оранжево (или цвят сьомга) – по ваш избор с акцент – декорация на нокти на безименните пръсти. Как ви се струва? Очарователно и нежно!

идеи за декорации на нокти 2

3. Нежно розово с бели цветя за акцент

Розовият цвят е най-универсалният за почти всеки повод: официално събитие, неофициално събиране, среща, ежедневие – отива на всички други цветове, лесно се поддържа и винаги грабва погледа, особено ако е с красив акцент. Като идея за декорации за нокти, използвайте този модел – светла основа в бледо розово с акценти на всеки нокет.

идеи за декорации на нокти 3
Останалите красиви предложения за декорации на нокти може да видите в нашата галерия. Не забравяйте да ги споделите с приятелките си – така и те ще могат да си изберат актуални тенденции, свързани с декорациите на нокти този сезон.

Галерия декорации на нокти сезон пролет

Подбор галерия: Instagram

Вдъхновихте ли се? Споделете кои от нашите предложения за декорации за нокти ви харесаха най-много?

 

 

Прочети още:

Магически нокти за феновете на Хари Потър

Посетете нашата фейсбук страница за още интересни неща

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.