Зодия Близнаци: какво ви носи 2017-та година?

Каква ще е 2017-та за представителните на зодия Близнаци?

 В личен план за близнаци, 2017

Близнаци, усъвършенствайте уменията си, направете големите промени, за които мечтаете и от които се нуждаете. Подредете целите си за 2017-та година. Ще имате безкрайни идеи и ще ви е трудно да се справите с тях. Говорете, общувайте, открийте подходящия партньор, когато смятате, че е необходимо.

Меркурий, Слънцето и Плутон в Козирог ще ви съдействат за една от най-практичните и успешни години. Също така, Юпитеро-Уранова опозиция ви позволява да бъдете иновативни и да мислите трезво за това, което ви вълнува. Мислете мащабно и бъдете готови за драстични промени, преди да са почукали на вратата ви.

близнаци 2017
снимка: Pixabay.com

Сатурно-Урановата връзка ви предлага дисциплинираност, вяра в това, че ще успеете да създадете желаното без да ви се налага да жертвате неща или хора, които са част от вашето щастие.

Венера и Юпитер са силно противопоставени, когато Слънцето навлиза в близнаци през май. Това ще ви даде трезва представа и възможността да вземате открити решения. Марс в близнаци също. Батериите ви са добре заредени и сте готови за всичко.

Любов за обвързаните близнаци

Има много практична доза магия във вашите отношения през 2017 г. Вие ще се съгласявате с това какво и как да направите. Ще ви е лесно да се съгласите и с това, което трябва да изисквате от другия.
Когато Слънцето навлезе в близнаци, ще ви е лесно в любовните начинания. Ще ви се случат приятни моменти на открито, а вие често ще сте този, който ще казва кога и къде да се случват нещата.

През октомври връзката ви ще се задълбочи все повече. Дори може да доведе до първи стъпки към душевно отдаване.

Декември е продуктивен, богат откъм споделени мигове. Слънцето и Сатурн са особено силни в този момент. Това ще доведе то сериозност във вашите лични отношения с партньора.

Любов за необвързаните близнаци

Нови любовни хоризонта за вас през 2017-та. Но това не означава, че ще занижите критериите си. Напротив.

Венера е ретроградна през пролетта, което води до леко забавяне на вашия любовен живот. Бъдете доволни от този факт. След 15-ти април, чувствата ви ще бъдат по-нежни от всякога, а страст няма да ви лисва. Ако правите план за следващата стъпка във връзката си, изчакайте докато Венера отмине.

Всичко е спокойно до декември, когато Слънцето и Сатурн имат голяма роля във вашите отношения. Защо не споделите прекрасната коледна ваканция с тези, за които мечтаете?

Кариера и пари за близнаци

Кариерата и парите ви интересуват през цялата година. Това се потвърждава и на 6-ти януари. Най-интензивния период за кариерни промени и реорганизиране на финансите е през месец януари и отново през декември.

Източник: horoscope.com

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.