Пролетни прически – няколко свежи идеи за вашата перфектна визия

Пролетни идеи за свежи прически

Какви са модерните цветове за вашата прическа през пролетта? Градски дами специално са подготвили най-свежите пролетни прически за вас. Защото пролетта е цветове, свежест и иновации.

Идеи за пролетни прически – тенденции при цветовете

Слънце в косите

свежи пролетни прически 2

Този сезон популярни са прическите с техниката балеаж.
Тя напомня омбрето, но разликата е в контрастът – при балеажа няма толкова силно изявена разлика между цветовете. Целта на тази техника е цветът на вашата коса да бъде максимално естествен – да наподобява слънчева целувка. Тенденцията е много предпочитана за русите и кестеняви коси.

пролетни прически

Черният цвят винаги е модерен

Модата отново ни връща към чисто черният цвят в косите. Изненадани сме от тази промяна, тъй като черното е трудно за поддържане и също така състарява. Черният цвят трудно се сменя и изисква много поддръжка.  Преди да прибегнете до тази драстична промяна, трябва да сте напълно сигурни, че го искате.

черна коса пролетни прически

Нестандартни цветове

свежи пролетни цветове прически

Тази пролет сред актуалните цветове за вашата коса са денимът, бебешко розовото и ярко червеното. Някои дори предпочитат и зеленото в различните му нюанси. Експериментирайте и бъдете в крак с тенденциите на сезона.Пролетни прически

идеи за свежи пролетни прически

Що се отнася до прическите през тази пролет, на мода са опашките, пуснатата коса, полуприбраната коса, както и ниският кок. Плитки също се завръщат и набират все повече популярност.

Пуснатата коса

свежи пролетни прически пусната коса

Ако сте любител на семплите прически, то пуснатата коса е за вас. Тази прическа позволява да бъдете с небрежно разрошена пусната коса. Друг вариант на класическата пусната коса е на нежни вълни.

Може да използвате и дребни къдрици. По този начин ще сте актуални с модните тенденции и в същото време няма да полагате особено много грижи за вашата коса. Бързо, лесно и стилно – всичко обичаме така, нали?

Опашка

пролетни прически опашка

Високата и ниската опашка отново са на мода и тази пролет. В зависимост от настроението ви може да използвате ниска конска опашка – тя придава лежерен вид. Високата е по-строга и изискана и подхожда на по-официално облекло.

Вижте още свежи идеи за лежерни прически, които трябва да опитате.

Полуприбрана коса

полуприбрана коса пролетни прически

Полуприбраната коса е любима на много дами. С нея може да откриете лицето си, да подчертаете шията си и да се чувствате добре, както в ежедневни ситуации и така и на по-специални поводи.

Вижте още интересни идеи за пролетно-летни прически тук.

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.