Зодии: Какво не знаем за овните?

Овенът е винаги първи. Какво обаче не знаем за него?

Кратка характеристика на зодиакалния знак Овен

  • Символ: овен
  • Елемент: огън
  • Планета: Марс
  • Качество: позитивизъм
  • Цвят: червен
  • Камък: диамант
  • Противоположен знак: Везни
  • Китайски аналог: дракон
овните
снимка: google.com

Профил на овена

Като първи знак в хороскопа, присъствието на овена винаги е гаранция за енергия и ритъм на събитията около него. Овните са темпераментни, динамични, бързи и много състезателно настроени. Когато нещо трябва да се свърши, овните са вашият човек. Еднакво добре се справят с всичко – от работни ангажименти и проекти, до купони с приятели, защото тези приятелчета знаят как да си направят удоволствието.
Любовта при овена

Този зодиакален знак обича да флиртува и взема ситуацията в ръце, що се отнася до романтиката. Бързо реагират, ако някой грабне вниманието им. Но за да запазите вниманието на овена, трябва да сте много енергични и ентусиазирани като тях. Този знак е много страстен и лесно се пали по приключенията.

Когато огънят започне да гори, той изгаря! Шеметните романтични връзки за много характерни за овните. Но когато любовта пусне корени, то е завинаги. Докато има много подправки и въодушевление, което кара кръвта да подскача, връзката ви с овена ще бъде силна и дълготрайна.

овен
снимка: google.com

Семейство и приятели при овена

„Движение“ е ключовата дума за този знак. Овните винаги са в движение. А що се отнася до техните приятели – колкото повече разнообразие, толкова по-добре. Изискват се различни характери, за да бъде изпълнен приятелския кръг на овена задоволително. Тъй като са много лесни за комуникация, отворени и общителни, овните създават много връзки с хората, като голяма част от тях дори продължават за цял живот. Дългогодишните приятели на овена са нещо съвсем различно. Само тези, които са като тях енергични и вечно търсещи са подходящи за тяхното вечно и безкрайно приятелство.

Независими и амбициозни, овните сами си проправят път в живота, доколкото им е възможно. Макар невинаги да е възможно да са в контакт със най-близките си, може да сте сигурни, че за тях има огромно място в сърцето на овена. Тази връзка е безкрайна и вечна, защото овенът цени семейството.

Кариера и пари

Тази сфера от живота е мястото, където овните блестят най-ярко. Амбициозни, креативни, много често водени от необходимостта да бъдат най-добрите, овните се чувстват отлично на работното си място. Родени лидери, те се чувстват най-сигурни в това да дават заповеди, вместо да ги изпълняват. Всеки овен следва своя собствен ход и темпо на работа.

Когато са изправени пред предизвикателство, овните бързо ще преценят ситуацията и ще намерят решение – дори да се налага да е нещо невъзможно или извън правилата. Конкуренцията ги мотивира силно и кара знакът им да гори още повече.

Хората зодия овен преминават през живота с техните собствени мечти и фантазии. Кариери в области като агент на недвижими имоти, менiджмънт, управление и собственик на бизнес – са идеални за овните.

Макар да са достатъчно разумни и да скътават бели пари за черни дни, това невинаги е така. Вдъхновяват се от покупки: пазаруване в мола, игра и залагания и много други инвестиции. Не са толкова фокусирани в бъдещето. Всъщност, да живеят за мига е една от основните философии на овена. Парите рядко са дефицит, заради любовта към работата, но също така могат да бъдат изхарчени с лекота за един миг – същото време, за което са били изкарани.

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.