Вижте в какво се заглеждат мъжете, когато ни видят

Какво привлича мъжкия поглед?

Мненията са противоречиви, но според американско проучване няколко са нещата от външния вид, които правят впечатление на мъжкото съсловие. Нека видим кои са те.

какво заглеждат мъжете

Очите

Очите са онова, в което се заглеждат мъжете. Не ги пренебрегвайте. Разбира се, това не означава да използвате силен грим постоянно. Напротив, подчертайте своята уникалност. Използвайте това, което ви е дала природата и го подсилете.
Усмивката

Няма нищо по-красиво от това да видиш усмихната жена. Тя е щастлива и някак пълни сърцето ти и оправя настроението ти. Не забравяйте да се усмихвате. Никой не обича начумерени дами.

какво заглеждат мъжете 2

Зъбите

Грижата за зъбите е от първостепенна важност, когато става дума за външния вид. Те са това, което мъжете заглеждат у нас. Добре поддържаните зъби говорят за едно отношение към здравето и живота, което не е за пренебрегване. Може би подсъзнателно така мъжете си избират партньор в живота.

Със сигурност, ако искате да го впечатлите, трябва да се грижите за зъбите си.

какво привлича мъжете

Устните

Не забравяйте да си сложите червило, когато излизате. То привлича погледите върху вас. Устните са това, върху което се заглеждат мъжете. Използвайте разумно.

какво впечатлява мъжете

Самочувствието

Да, тук говорим за самочувствие, т.е. за това как се чувстваш в кожата си. Излъчването на жената е много важно. Именно него забелязват мъжете. Колкото по-спокойно и непринудено се държите, демонстрирайки любов и хармония със себе си, толкова по-голям е шансът той да ви обърне внимание.

Както вече видяхме, не дрехите са от ключово значение за първото внимание от страна на мъжете. Това, в което се заглеждат, са устните, очите, усмивката и това как се чувстваме. Всичко друго идва после – поведение, характер, усещане към живота. Но ако все пак искате да спечелите първоначалното му внимание, имайте предвид тези неща.

Не забравяйте, бъдете естествени. Няма по-красиво нещо от това да видиш една жена да се чувства добре в своята кожа.

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *