Излезе трейлърът към новия филм за „Красавицата и звяра“

Приказка една, стара като света…

Нова продукция за „Красавицата и звяра“ ще  изненада зрителите през март на 2017 година. Макар да е филмирана хиляди пъти, историята за доброто и любовта не ще ни остави безмълвни към случващото се.

бел и звяра
снимка: google.com

В главната роля е любимата на всички Ема Уотсън, позната още като Хърмаяни от поредицата за Хари Потър. Сладката Ема вече е пораснала и с радост споделя пред медиите някои от своите убеждения по повод на жените и мястото им в обществото. Каква ли ще бъде като красавицата Бел в „Красавицата и звяра“? Несъмнено ще е нежна, красива, лъчезарна и много истинска.

Ема Уотсън
снимка: google.com

Ако не вярвате, вижте видеото. То говори само.

В главната роля на Звяра е Дан Стивънс. Той ни е познат от филми като телевизионната поредица „Даунтаун Аби“.
Защо този детски филм устоя на времето си?

Каква е причината „Красавицата и звяра“ да е толкова често филмиран? Причината е в многото  морални послания, които филмът отправя към зрителите. „Красавицата и звяра“ засяга теми като любовта, добрината, красотата в живота и нейната временност. Преди всичко научаваме, че не е важно как изглежда, а какво е сърцето ти, достоен ли си за добри дела. И разбира се, най-любимо ни е (и искаме да вярваме, че наистина е така) това, че любовта ще те спаси. Винаги. Без значение колко си изгубен и каква част от сърцето ти липсва. Тя винаги е там, някъде, спотаила се между гънките на пердетата, притаена в очакване на най-подходящия момент, за да изскочи и да промени малкия ти свят. Да, любовта е сила, която променя. Към по-добро.

красавицата и звяра 1
снимка: google.com

Много сме любопитни да видим как това ще се случи в новата екранизация и дали ще има тази дълбочина, която сме успели да усетим в  далечната 1991 г. в анимационното филмче. Дотогава обаче ни остава само да чакаме. И да се любуваме на снимките на тази чаровница Ема Уотсън.

Ема Уотсън
снимка: google.

 

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *