Седмичен хороскоп 7-13 ноември, 2016 – част 2

Първата част от седмичния хороскоп може да видите тук.

Везни

Марс като ваша лична планета, ще ви помогне да балансирате енергията си през следващите 6 седмици. Венера също ще ви дойде на помощ и ще ви подтикне да реаранжирате дома си като едно по-комфортно и уютно семейно гнездо. Връзките с близките хора ще бъдат хармонични. За тези, които си нямат половинка, много е вероятно да открият такава с благословията на Венера.

Скорпион

Вашият дом е вашата крепост и се налага да поизчистите. Да, точно така. Тази седмица трябва да се концентрирате върху дома си. Не е нужно всичко да е наведнъж – лека-полека ще обходите всички места. И така с помощта на чистенето ще си дадете сметка за много други неща, които ви тревожат напоследък. А защо не и да откриете решения за наболели проблеми.
Стрелец

Тази седмица ще имате добро общуване на работното място и това ще ви окуражи да продължите да преследвате целите си. Дали това  е нова работа, или успех на любовния фронт – няма значение. Ще жънете успехи навсякъде. Появата на Венера в зоната на парите ви ще ви предизвика да харчите малко повече от нужното за луксозни неща.

хороскоп
снимка: Google.com

Козирог

Много неща се случат във финансовата ви зона през тази седмица. Ще ви се наложи да се справите с неща, които дълго сте отлагали. Нахлуването на Венера във вашия знак е доказателство за това, че трябва да се свържете с близки приятели, които напоследък сте игнорирали поради лични причини.

Водолей

Нова енергия и ентусиазъм ще ви донесе Марс. Всички ангажименти, които са свързани с това да бъдете себе си, ще са полезни за вас през тази седмица. Ще се чувствате доволни и задоволени. Меркурий идва на ваша помощ, за да ви помогне да завържете нови полезни контакти с колеги и приятели.

Риби

Планове за пътуване с приятели могат да бъдат много желани през тази седмица. Каквото и да решите, това ще промени живота ви изцяло, смятат звездите. Междувременно, ще имате хармонично влияние в социалната сфера на живота ви – това може да е стъпка към успешен работен проект или нови запознанства. Каквото и да е, винаги трябва да имате план Б.

 

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *