Зодии: Запознайте се с телеца

Зодия телец и какво още да разберем за него

 • Символ: Теле
 • Елемент: Земя
 • Качество: Емоционален
 • Планета: Венера
 • Цвят: розов
 • Камък: смарагд
 • Противоположен знак: Скорпион
 • Китайски аналог: Змия

  Профил на телеца

  Силни и зависими, телците повеждат по пътя, когато става въпрос за получаване на награда за тежката работа. Те обичат всичко изящно и красиво, обграждат себе си с материални благини.
  Телците са сензитивен и тактилен знак. Докосването е много важно за тях – от работата до романтичните отношение. Стабилни и консервативни, телците са едни от най-надеждните зодии в хороскопа. На тях винаги може да се разчита. Понякога са много упорити, но това е защото искат да са сигурни, че всичко, което правят, ще е по стандартите. Много са креативни и обичат да правят различни неща с ръцете си.
  Любовта при телеца

  Подгответе се с търпение, когато се насочите към телец за ваш партньор. Изключително сензитивни, те не обичат да бъдат притискани по никакъв начин, защото ще покажат рогата си.

  Партньорите им често са със сходен статус и от социалния им кръг, за да могат да удовлетворят интелекта и желанието на телеца за по-добрите неща в живота. Очаквайте страст към материални придобивки – телците обичат да правя подаръци.

  Приятели и семейство на телеца

  телец зодии
  снимка: google.com

   

  Домашните отношения са от голямо значение за телеца. Той ще направи всичко, за да защити дома и семейството си. Интелигентност и добро чувство за хумор прави този знак чудесна компания. Често, телците търсят съвет за това как да направят дадено нещо на практика. Веднъж като сте спечелили доверието на телеца, вашите отношения ще продължат безкрайно дълго. Те са лоялни и винаги са готови да ви подадат ръка в нужда.

  Всъщност, голяма част от приятелствата си телецът създава през детството. Обещанията към другите се спазват и се възприемат много сериозно. Времето, прекарано със семейството, е много ценно. Телците обичат деца и винаги са първи по време на семейни събития и празници. Обичат да се забавляват в собствения си дом и не се замислят за това дали къщата им ще се пука по шевовете от приятели, дошли на гости.

   

  Кариера и пари при телеца

  телци
  снимка: google.com

  Стабилността е ключова дума за този знак. Ключовата фраза за телеца е: „Аз имам.“

  Телците обичат парите и не се страхуват да работят здраво за тях. На работното си място, те са зависими, търпеливи и умислени. Веднъж щом се захванат с даден проект, те ще се занимават с него, докато се изчерпа, без значение колко дълго или колко трудно ще им бъде. Винаги са на време за почти всичко.

  Ще работят здраво и за да получат признание за добре свършената работа. Обичат да са заобиколени от материални придобивки, наслаждават се на храната и лукса, които животът им предоставя. Именно затова работата е много важна за тях.
  Добри  мениджъри на парите си са телците. Винаги си плащат сметките навреме. Когато се налага, при даден повод или ситуация, може да ги видите като разточителни, но това е рядко. Телецът винаги планира това, което иска, и спестява, за да може да си го осигури. Кариери, подходящи за телеца са: банкова дело, медицина, образование и строителство.

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.