Как да направим есенните вечери по-уютни?

С какво да разнообразим скучните работни дни? Малко повече цвят никога не е излишен, нали?

Уютът е дом с аромат на топлина, готвена храна и огън. Само там се чувстваме истински и щастливи. Но как да разнообразим скучното ежедневие и да направим вечерите у дома през есента по-вдъхновяващи и интересни?

домашен уют
снимка: Pinterest.com

Днес ще ви представим няколко съвета за по-уютни есенни вечери у дома. Вижте как да ги постигнете.

  • гледайте филм

   Гледането на филм е форма на релакс. Изберете такъв, който ще ви накара да се смеете и няма да ви натоварва емоционално. Може да го споделите с близък човек, с когото живеете, или с приятелка. Времето, прекарано с приятелки, винаги е забавно, и ни помага да се отърсим от всичко негативно. Вземете по една чаша вино, купа с пуканки и се настанявайте на топло пред телевизора.
 • Прочетете книга

  Четенето е занимание самотно, но е начин да се вгледаме в себе си, да се освободим от песимизма и да продължим напред. Четенето лекува апатия и депресия, затова не го отбягвайте. Заредете се с приятна книга, топъл чай или горещ шоколад и се впуснете в едно приключение по ваш избор.

  уютни вечери у дома
  снимка: pinterest.com
 • Направете си нещо вкусно
  Храната е добро лекарство срещу депресия. С нея вечерите стават по-уютни от всякога. Може да експериментирате с някой нов десерт или с добре отработена рецепта за основно ястие. Всичко е във ваши ръце.

  уютни вечери у дома
  снимка: Pinterest.com
 • Играйте игри с близки
  Времето, прекарано с близките ни, е най-ценното. Поиграйте на карти, на монополи, на различни игри, които ще ви накарат да се посмеете и да забравите за сивотата на ежедневието.

  уют у дома
  снимка: Pinterest.com
 • Направете нещо щуроЗа тези, които обичат да експериментират, имаме едно интересно предизвикателство – особено за дами – пробвайте всяка дрешка в гардероба ви. Вижте как ви стоят различните комбинации. Това е полезен и забавен начин да се отървете от ненужни дрехи. А и защо да не си направим няколко снимки, а !
  уют
  снимка: Pinterest.com
  Уютът се създава в дома благодарение на близките ни хора и нашето отношение към тях. Бъдете щастливи и дома и се радвайте и на спокойствие и топли чувства всеки ден. Защото, всеки ден ни е подарък.

   

  Прочети още:

  Домът място ли е, или е човек?

  Как да се погрижим за нашата кожа в домашни условия?

  Как да използваме ефективно пространството в дома?

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.