Как да си направим най-добрите селфита навън

Всеки мечтае да запечата момента. Само че, когато пътуваш сам, е трудно да участваш на снимката. Тогава идва на помощ селфито.

Как да си направим най-добрите селфита сред природата?

Спрете да се вълнувате дали ви гледат, докато си правите селфи

как да си направим селфи съвети

Дори да се чувствате странно, защото някой ви гледа, докато позирате, недейте. Със сигурност няма да срещнете тези хора повече. А и винаги е по-добре да имате снимки, съхранили спомените, отколкото да напуснете мечтаната дестинация без нито една фотография.

Измислете си поза за снимката

Бъдете уникални. Бъдете себе си. Преди да си направите снимката, измислете как точно ще участвате на фона. Изберете ъгъла. Съобразете се със светлината. Ако използвате фотоапарат, който се настройва на самоснимачка, изберете внимателно ъгъла. Използвайте въображението си – така снимките ще станат разнообразни и интересни.

Използвай селфи стик
как да си направим селфи 3
Селфи стъкът не е за пренебрегване. С негова помощ може да се снимате във височина, в далечина, с много хора. Така, дори да сте сами на пътешествие, няма да останете без снимки и спомени от посещението си. Селфи стикът е за предпочитане пред това да помолите някой друг да ви снима. Защото в повечето случай случайните минувачи снимат всичко друго, но не и това, което ви е направило впечатление.Със селфи стикът може да снимате цялата група и да овековечите забавни моменти от вашето пътешествие. Вече дори има възможност това да се случи и под вода. За по-екзотичните снимки и за любителите на силни усещания има специални телефони и камери, които издържат под вода и правят невероятни снимки.

Бъдете себе си

Усмихвайте се, радвайте се на това, което ви се случва. Само така снимката ще бъде истинска и наситена с емоции. Не бъдете твърде сериозни
Селфито е за забавление. Постарайте се да бъдете забавни и весели на вашето селфи. Така след време като гледате снимките от пътуването си, ще си спомняте с усмивка за всичко, което сте преживяли.

Открийте своята поза за снимка

Когато се чувстваме добре, изглеждаме прекрасно. Открийте вашата поза, с чиято помощ ще се чувствате невероятно във всяка ситуация. Така си гарантирате невероятни снимки и дълготрайни спомени от вашите пътешествия.

Използвайте приложение за вашите селфита

Много често селфито не се получава точно както искаме. Или светлината ще ни подведе, или нещо друго. Затова на помощ идват всички приложения. С тях можем да обработим своето селфи и то да направи чудеса. Повечето приложения са безплатни и дават много възможности за редакция на снимките.

Дръжте телефона на линията на очите ви

Когато правите селфи, придъжайте се към това ръката ви с камерата да е на линията на очите ви. Само така няма да отрежете част от лицето си и снимката ще е пропорционална.

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.