Зрителна измама 2

или какво пропускаме, когато сме фокусирани в очевидното…

Зрителна измама 2 (Now you see me 2) излезе скоро на големия екран като продължение на историята за 4-мата конници – популярни илюзионисти, чиято мисия е да въздават справедливост в съвременния свят. Несъмнено продължението е впечатляващо откъм ефекти, актьорска игра, сюжет и всичко останало.

Но кое е онова, което прави филма истински интересен и толкова гледан от всички?

зрителна измама 2 най-важното

Може би продължението на Зрителна измама не завладя зрителите заради случващото се и новите приключения и интриги, в които се набъркват героите. Интересът ни бе провокиран от простичко изразените общоприложими истини за живота, пречупени през призмата на случващото се във филма. Какво имам предвид? Какво пропускаме, когато сме фокусирани в случващото се пред нас? – ако си отговорим на този въпрос, ще разберем смисълът на магията или по-точно на илюзията. Защото илюзията е магията, която владеят 5-мата герои. Тя е движещ механизъм за действието в продукцията.
За магията на илюзията в Зрителна измама 2

Всъщност, когато сме заслепени в това, което е пред очите ни, забравяме за онова, което се случва около нас. Пропускаме истински важните неща. А всичко е пред очите ни, стига имаме сетива. На това разчитат конниците, за да успеят да заблудят всички и да разкрият истината за тъмните сделки и далаверите, отвели ги в Макао. А дали наистина съществува Окото, което наблюдава всички? Предстои да разберем и да се изненадаме от развръзката.

зрителна измама 2 карти

Доза смях, сарказъм, много екшън и любов – всичко това ще видим в „Зрителна измама 2“. Ако още не сте го гледали, възползвайте се. Филмът е във формат 2D и в него отново участват любимите ни актьори от първата част, както и нови звезди.
Заедно с Дейв Франко, Марк Ръфало, Джеси Айзенбърг, Морган Фрийман, Уди Харелсън, Борис Алинович, Майкъл Кейн на екрана се срещаме с Даниел Радклиф – социопатът злодей, който владее цяло Макао, готов да си отмъсти за миналото. Виждаме Хари Потър в нова светлина, но дали тя ще ни допадне?

зрителната измама 2 филмът

Ако още не сте гледали Зрителна измама 2, но сте фен на фокусите, на справедливостта и екшъна, скачайте в колата и към най-близкото кино. Филмът ще ви забавлява, ще ви даде храна за размисъл и ще ви разсее от ежедневието.

 

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.