Сезон 2 на „Уенздей“ е потвърден. Вижте видеото

Хитовият сериал по Нетфликс „Уенздей“, който разказва за живота на Уенздей от семейство Адамс, ще има сезон 2. Това потвърдиха от продукцията преди броени дни с интересно видео, споделено в социалните мрежи. Разбира се, беше ясно, че продължение ще има не само защото финалът на последния епизод е отворен, но и заради високите рейтинги и гледаемост на продукцията.

Въпреки че сериалът таргетира определена възрастова група (т.нар. Young adult – превод от англ. „млади хора на възраст между 18 и 24-25 г.), той се превърна в нечуван хит. постави рекорд за най-голяма гледаемост на англоезичен сериал в рамките на седмица, конкурирайки се със Stranger Things, а през следящите седем дни успехът му се увеличи и той подобри собствения си рекорд. Не е без значение и фактът, че играта на Ортега получи номинация за „Златен глобус“.

Припомням, че сериалът „Уенздей“ е дело на Тим Бъртън и разказва за перипетиите на тийнейджърката Уенздей Адамс, изиграна доста сполучливо от Джена Ортега, която се сблъсква както с чудовища и мистерии, така и с бушуващите хормони на съучениците си.

Споделям с вас видеото

Ако се пропуснали публикацията ми по темата за сериала, може да я прочетете тук.

Още интересни заглавия от света на филмите може да намерите в секция Актуално.

marielasv89

Мечтател, писател, читател

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *